Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Ο Τάσος Λάμπρου καταγγέλλει ότι σε κεντρικούς επαρχιακούς δρόμους (είσοδος Πορτοχελίου, Περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου) μέχρι σήμερα δεν έχουμε πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος...

...Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, υπάρχει σοβαρός φόβος ατυχήματος κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.
Ζητώ την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση του προβλήματος!! …
--------------------------------------------------------------------------------------------Κρανίδι 20/06/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΕΥΑΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΩΝ

Πρόσφατα είχαμε σοβαρές βλάβες στο κεντρικό δίκτυο της ΔΕΥΑΕΡ στις δημοτικές κοινότητες Κρανιδίου και Πορτοχελίου , οι βλάβες με ή χωρίς καθυστέρηση διορθώθηκαν όμως, σε κεντρικούς επαρχιακούς δρόμους (είσοδος Πορτοχελίου , Περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου) μέχρι σήμερα δεν έχουμε πλήρη αποκατάσταση το οδοστρώματος. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, υπάρχει σοβαρός φόβος ατυχήματος κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.  
Ζητώ την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση του προβλήματος.
Καλώ την άμεση παρέμβαση της διοίκησης του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΡ για την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων και την επίλυση του προβλήματος. Παρόμοια προβλήματα έχουν προκύψει και σε άλλα σημεία και μέσα στην πόλη της ΔΚ Κρανιδίου τα οποία και αυτά απαιτούν άμεση και πλήρη αποκατάσταση. Χρειάζεται λοιπόν να μεριμνήσετε για άμεση και ολοκληρωτική αποκατάσταση των δημοτικών και επαρχιακών δρόμων μετά από εργασίες επιδιόρθωσης βλαβών δικτύων ύδρευσης.
Έχω στην διάθεση μου φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει την αναγκαιότητα της άμεσης παρέμβασής  σας για να μην έχουμε «δυσάρεστες εκπλήξεις» για τους δημότες μας, για τους επισκέπτες της περιοχής και ευρύτερα για τον δήμο μας.

Για τη Δημοτική Παράταξη «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» 
Ο επικεφαλής Τάσος Γ. Λάμπρου Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: