Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Συνέντευξη του Γιάννη Γκιόλα στο Ρ/Σ - "Στο Κόκκινο"

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                       24-4-2018

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2019. ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

  Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο βουλευτής Αργολίδας, είπε στην εκπομπή του Στ. Σχινά, στο ΚΟΚΚΙΝΟ.
·         Αναδιάρθρωση του χρέους. Πολύ κοντά στην επιμήκυνση της αποπληρωμής ενός μεγάλου μέρους διακρατικών δανείων κατά 5-7 έτη.
·         Το 2019 θα δοθούν 700 εκατομ. ευρώ για φοροελαφρύνσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων. Από την επόμενη χρονιά ουσιαστικές κοινωνικές παροχές.
·         Τα 2/3 περίπου των ιδιοκτητών κατοικίας δεν θα επιβαρυνθούν καθόλου με αύξηση στον ΕΝΦΙΑ. Μικρό κομμάτι 18% ιδιοκτησιών  θα έχει μείωση ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 15%  θα υπάρχει  μια ανεπαίσθητη αύξηση, κυρίως σε προνομιακές περιοχές (Μύκονος, Σαντορίνη κλπ) και πολύ μικρή έως μηδαμινή σε ελάχιστες απομένουσες περιοχές. 
·         Υγεία: Προσπάθεια αποφυγής επιβάρυνσης των οικονομικά ασθενέστερων. Μείωση –κατάργηση στη συμμετοχή των ασφαλισμένων. Σημαντική ενίσχυση της φροντίδας στην Πρωτοβάθμια Υγεία. (ΤΟΜΥ κ Κέντρα Υγείας).

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ, στο παρακάτω ηχητικό:    Δεν υπάρχουν σχόλια: