Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Μετά το κλάμα και τον οδυρμό του Σπύρου Ζόγκα για το φευγιό του φίλου του Τ. Μανιάτη αφήνει την ψυχή του ελεύθερη να εκφραστεί δημόσια...

Σημείωση του blog: 
Φαίνεται κατά τους κρατούντες, δεν άξιζε στον εκλιπόντα  ούτε ένα ψήφισμα από τη δημοτική αρχή, ούτε η συνοδεία στην τελευταία του κατοικία με την φιλαρμονική του Δήμου, όπως είχε γίνει σε άλλον αείμνηστο Κρανιδιώτη από τον ίδιο Ι.Ν. και στη συνέχεια στο κοιμητήριο.
Ο Τ. Μανιάτης ήταν τότε εκεί (Φώτο) και διεύθυνε τη Δημοτική μπάντα, που παιάνιζε το κομμάτι (δική του σύνθεση) «Αιωνία η μνήμη» 
Αυτά τα λίγα για τους  αγνώμονες και μάταιους ανθρώπους, που βρίσκονται κλεισμένοι μέσα στη ματαιότητα… Σ.Δ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ

ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ-ΝΟΥΝΕΧΗΣ-ΣΟΒΑΡΟΣ-ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ –ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΟΣ-ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ-ΕΧΕΜΥΘΟΣ-ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΟΣ  ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ.  AYTON  TON  TAKH MANIATH  ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΓΩ  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. 
Η ΘΛΙΨΗ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ  ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ. 
ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΟΛΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ,  ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ . ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ,  ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ. 

ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ  ΚΑΛΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑΚΗ ΜΑΝΙΑΤΗ,  ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ   ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,  

ΓΙΑ  ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.’ ΓΙΑΤΙ  ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ  ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  ΚΑΙ ΜΕ  ΠΙΚΡΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ  ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ  ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ   ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΑΝΙΣΕ  ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ  ΚΑΛΑΝΤΑ .Η  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ. ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ  ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ Ο ΒΑΘΥΣ ΥΠΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ  ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ  ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΩ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΜΙΧΑΛΗ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ  ΑΚΟΜΑ, TΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. 

ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ  ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

Ο ΤΑΚΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ. ΑΦΗΣΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ  ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ  ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

 ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ. 

ΣΠΥΡΟΣ Γ.ΖΟΓΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: