Η ιστορία του Ελληνισμού !! - Να τι θα πει Ελλάδα... -ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ...

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Αλιεύματα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook) της Ερμιονίδας...

Μπανιέρα "Γκουρι μέσι" (πέτρα στη μέση) χόρτα, αγκάθια και ασβέστη που μας τελείωσε στα πρώτα σκαλοπάτια. Όμως κι εδώ κάνουν μπάνιο πολίτες μας, οι περισσότεροι κάποιας ηλικίας, που προσπαθώντας να έχουν πρόσβαση ομαλή στη θάλασσα μηχανεύονται τρόπους. Να ελπίζουμε ότι θα ασπριστούν και τα υπόλοιπα και θα κοπούν τα χόρτα που κάνουν δύσκολη την κατάβαση; Τι λέτε κι εσείς;

Theodora Noni Λιγο εθελοντισμος δεν βλαπτη!!!!ειναι κ ψυχοθεραπεια!!!
Διαχείριση


Κλικ στη συνέχεια να διαβάσετε όλα τα σχόλια >>>>>>>>>>


Σχόλια


Παρασκευή Σκούρτη Χρειάζεται όμως ο εκάστοτε ηγέτης να εμπνέει. Θυμόμεστε όλοι πόσοι πολίτες ανταποκρίθηκαν επί δημαρχίας Δ. Καμιζή, πόση ανάσα πήραν τα διάφορα μέρη και πόσες εργατόρες ωφελήθηκε ο Δήμος.
Διαχείριση
Theodora Noni Παρασκευή Σκούρτη φιλη καλη συμφωνω απολυτα!!!ισως κ εγω τις τοτε εποχες θυμαμαι κ νοσταλγω αλλα τι να κανουμε που αγαπαμε τον τοπο μας κ μερικοι τον απαξιωνουν κ κοιτανε να περασουν τον χρονο τους κ το δικο τους συμφερον!!!!οσο τα περι δημαρχιας του κ Καμιζη κλπ ειναι αδυνατον να συγκριθουν με τα σημερινα δεδομενα!!!!!
Διαχείριση
Σταμάτης Δαμαλίτης κα Θ, Νόνη τώρα καταλαβαίνουμε τα προσόντα που είχατε και σας όρισε αντιδήμαρχο του Δήμου Κρανιδίου ο δήμαρχος Δ. Καμιζής. Αποφεύγετε  την ουσία και το κύριο μέρος του επιπρόσθετου σχολίου μου...Και βέβαια αυτά τα χρόνια ήταν των "παχέων αγελάδων" γι' αυτό μας λέτε δεν συγκρίνονται με το σήμερα - και σε πρόσωπα υποθέτουμε..
Διαχείριση

Σταμάτης Δαμαλίτης Έχουμε πληροφορίες πως το ασβέστωμα και το καθάρισμα στις μπανιέρες μας (στην επιμέλεια ο Σελίμ με Αφρικανό εργάτη...) δεν το έκανε ο Δήμος ή η Κοινότητα, αλλά με πρωτοβουλία γνωστού συμπατριώτη μας που ασχολείται με τον τουρισμό. ο οποίος παρακινεί να συμβάλλουν χρηματικά ορισμένοι επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης Πολλά χρόνια τώρα αναλαμβάνει/νουν τέτοιες πρωτοβουλίες την καλοκαιρινή σεζόν αφού ο Δήμος και η Κοινότητα "αγρόν αγοράζουν" Τουλάχιστον ο πρώην Δήμαρχος Δ. Καμιζής τους είχε ευχαριστήσει δημόσια... 
Όσο για την κα Θ. Νόνη θέλω να πω με αφορμή το πιο πάνω σχόλιό της, πως επί δημαρχίας Δ. Καμιζή στο Δήμο Κρανίδιου είχε θητεύσει αντιδήμαρχος. 
Στο Δήμο Ερμιονίδας που δεν εξελέγει ως δημοτικός σύμβουλος δεν την είδαμε να προσέλθει στις εθελοντικές ομάδες "Φροντίδα οικισμών" του Δήμου που δημιουργήσαμε.και είχε τόσο ανάγκη ο Δήμος μας από την κατάσταση που επικρατούσε λόγω "Καλλικράτη" 
Μόνο το μήνυμα έμαθε και κράτησε από τον κ. Καμιζή - ότι, ο εθελοντισμός είναι ψυχοθεραπεία....
Γι' αυτό θα ενίσταμαι και θα γκρινιάζω . συνεχώς με όσα ανυπόστατα και λόγια του αέρα γράφονται σ' αυτόν τον ιστοχώρο - στο πλαίσιο του να φαινόμαστε, κάπου υπάρχουμε και εμείς... πλην πολύ ελάχιστων εξαιρέσεων..

Διαχείριση
Lola Voganatsi Αυτή η μπανιέρα δεν είναι στους δρόμους πολιτισμού!!! είναι κάπως απομονωμένη!
Διαχείριση

Δεν υπάρχουν σχόλια: