Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Μάκης Κατσαΐτης - Φταίνε όλοι αυτοί! ...

Εμείς θα αναρτούμε τέτοια θέματα με αυτές τις κριτικές και οι άλλοι θα παίζουν τον ρόλο του ηλεκτρονικού πίνακα ανακοινώσεων, για να «προβάλλουν» αυτούς... που θέλουν με την εθελοτυφλία τους να μας σώσουν!!...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από το προσωπικό μας αρχείο - Απρίλιος 2014


Μάκης Κατσαΐτης

Απριλίου 8, 2014 


Μπροστα στο σπιτι μου φταιει πανω απο ολα ο Καλλικρατης το μνημονιο και οι κυβερνησεις που το υλοποιουν στερωντας απο τους Δημους πορους και ανθρωπους για να κανουν την δουλεια τους. Αυτοι που πιστευουν πως πρεπει να υπαρχει πλεονασμα χρηματων και ελλειμα ανθρωπων.
Περιβαλλοντικη υποβαθμιση και κινδυνος για την υγεια των πολιτων (ανεργων και εργαζομενων)προκειμενου να ξεπληρωσουμε παλια χρεη σε τοκογλυφους ενω πανηγυριζουν επειδη οπου ναναι θα δανειστουν κι αλλα λεφτα απο τους ιδιους τοκογλυφους.
Αυτοι που βλεπουν τις κοινωνικες υπηρεσιες σαν ιδιωτικη επιχειρηση που πρεπει να εχει οικονομικα κερδη.
Ο βουλέυτης Αργολιδας κ Μανιατης  στελεχος και υπουργος του ΠΑΣΟΚ και ολων των διαδοχικων μνημονιακων κυβερνησεων.
Φταινε και οσοι απο το ΠΑΣΟΚ συνεχιζουν να υποστηριζουν το διδυμο Βενιζελου Μανιατη, οπαδων πλεον του ακροδεξιου ηγετη της ΝΔ και συνομιλητη της ΧΑ κ Σαμαρα. 
Αυτοι που σε λιγο θα ζητησουν την ψηφο μας για να συνεχισουν συνεργαζομενοι με το κομμα τους να διαλυουν τον Δημο εχοντας κρυψει την κομματικη σημαια ετοιμοι να την ξανασηκωσουν στην πρωτη ευκαιρια.
Φταιει η ΔΗΣΥΕΡ και τα στελεχη της παλια και καινουργια που παγιδεψαν τον Δημο στο αδιεξοδο του Αναθεματος.
Φταινε ομως και οι υπευθυνοι της σημερινης Δημοτικης αρχης που φροντιζουν να μαζευουν τα σκουπιδια στην βιτρινα στο λιμανι του Χελιου  η μεσα στο Κρανιδι οπου υπαρχουν πολλοι ψηφοι και εχουν αφησει εμας στα περιχωρα στην απολυτη εγκαταλειψη...

Φταινε γιατι δεν υπερασπιζονται την ανακυκλωση με διαχωρισμο στην πηγη και ετσι οταν γεμισουν οι καδοι με τα συμμεικτα οι ανθρωποι πετανε στον μοναδικο καδο ανακυκλωσης και σκουπιδια .Φταινε γιατι παρ ολο που εδω και μηνες ζηταμε ενα δευτερο καδο ανακυκλωσης στο σημειο αυτο (οπου φερνει ολα τα σκουπιδια και τα μπαζα της  η περιοχη Κουνουπι των εφοπλιστων )μας εχουν αφησει μονο με ενα καδο την στιγμη που στο κλειστο γειτονικο ξενοδοχειο υπαρχουν 5-6 καδοι (και ανακυκλωσης)
Φταινε γιατι χτες μπροστα στο Δημαρχειο ειδα με τα ματια μου να αδειαζουν τον καδο της ανακυκλωσης μαζι με τον καδο των συμμεικτων στο μικρο απορριμματοφορο.
Η ΠΠΣΕ φευγει απο την ευθυνη της εξουσιας και καποιοι εκπροσωποι της μοιραζονται σε αλλες παραταξεις.. Να το ξερουν κουβαλανε μαζι τους κληρονομια τα εργα τους. Μεχρι τελευταια στιγμη.
Η απορια μου ειναι πως δεν βρισκεται ουτε μια παραταξη απο αυτες τις νεες που κατεβαινουν στις εκλογες που να μιλαει για αυτο που παραλαμβανει. Μιλαω οχι τοσο για την παραταξη του κ Λαμπρου και των υποψηφιων του που ειναι διαδοχο σχημα της ΠΠΣΕ ουτε για την ΔΗΣΥΕΡ και τον πολεμο Σφυρη -Καμιζη.Αλλα οι αλλες; Τοκας ,Λυμπεροπουλος ,Γεωργοπουλος;
Οταν ομως ο αξονας ειναι να μαζευτουν τα ” καλα παιδια ”  και οχι η συσπειρωση γυρω απο πολιτικες θεσεις και προγραμμα και οταν καποια πρωην καλα παιδια της ΠΠΣΕ και της ΔΗΣΥΕΡ εμπλουτιζουν τις νεες παραταξεις πως να κρινεις το παλιο.
Δεν μπορεις να το κανεις εκτος κι αν αναλαβεις το μεριδιο ευθυνης που σου αναλογει. Προσωπικα και πολιτικα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου