Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Δήμαρχε Ερμιονίδας οι επαγγελματικές ενημερωτικές ιστοσελίδες θέλουν τάισμα...

 ...Σιγά πως νοιάζονται εκεί στην Αργοναυπλία (στη γούβα) για την πρόοδο και την προκοπή, στην παραμεθόριο γι' αυτούς Ερμιονίδα...

Γι' αυτό κ. δήμαρχε μιλάμε διαρκώς και συνεχώς για εθελοντική, ανιδιοτελή και αγνή δημοσιογραφία, αλλά, «στου κουφού την πόρτα» ...

Κι' όχι μόνο αυτό, αλλά και να μας τρέχετε στα δικαστήρια με τον ένα ή άλλο τρόπο...

Κύριε δήμαρχε, αν εγώ δημοσίευα  το πιο κάτω άρθρο, πόσες μηνήσεις και αγωγές αποζημίωσης θα μου κάνατε;;...

Δήμαρχε Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλε ό,τι και να κάνετε εναντίον μου, το πάθος που με διακατέχει για τη δημοσιογραφία και να δημοσιογραφώ είναι μικρόβιο - ιός, που ακόμα η επιστήμη δεν έχει βρει το εμβόλιό του!  Έχει όμως αυτό το πολύ καλό, που δε σε πεθαίνει! Αντίθετα, σε αναζωογονεί και σε θεριεύει!! ...

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 

ΥΓ. Τώρα ποιοι δικοί μας κρύβονται πίσω από όλα αυτά και σας ανοίγουν το λάκκο… κ. δήμαρχε, «ήλιου φαεινότερο»...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε το πιο κάτω άρθρο που το υπογράφει ο γιος του πολύ γνωστού στην Ερμιονίδα δημοσιογράφου και πρώην εκδότη Γιώργου Ν. Μουσταΐρα.

https://argolidaplanet.com/?p=19472

Χρειάζεται Ιδιαίτερα Από Καμπόσο Ο Γεωργόπουλος… Για Το Καλό Του!

 15/02/2021

Κακά τα ψέματα, ο Γιάννης προσπαθεί για τον δήμο του, παρόλο που δεν κατάγεται από εκεί, παλεύει να διεκδικήσει πράγματα για τον τόπο που τον φιλοξενεί. Του λείπουν όμως κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία είναι απαραίτητα για να αναγνωριστεί ως ηγέτης στην περιοχή και να παίρνει αυτά που απαιτεί.

Γιατί αφενός μεν στερείται εμπειρίας από διαχείριση δήμου (τώρα προσπαθεί να μάθει) και αφετέρου η όποια εμπειρία από δημόσια υπηρεσία με 5 και 6 άτομα προσωπικό, απέχει πολύ από τη διαχείριση ενός μεγάλου οργανισμού, όπως ο δήμος Ερμιονίδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα των εμβολιασμών. Επιστολές εδώ, επιστολές εκεί, τηλέφωνα παραπέρα… μέχρι και στον Μητσοτάκη έστειλε γράμμα αλλά και πάλι δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως τα αιτήματά του.

Φυσικά το θέμα δεν είναι προσωπικό, δεν έχουν κάτι με τον Γεωργόπουλο, απλά δεν τον ακούνε, ίσως και αυτός να μην ξέρει πως να απαιτεί. Αυτοί που την πληρώνουν τη δεδομένη στιγμή είναι οι ηλικιωμένοι που για να εμβολιαστούν πρέπει να τρέχουν στον Πόρο και στις Σπέτσες.

Μα εάν δεν μπορεί να πάρει αυτό που θέλει για το καλό τους, ας ρωτήσει τον συνάδελφό του στο Άργος πως γίνεται και γιατί όχι να του ζητήσει και κάποια ιδιαίτερα για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας δυναμικός δήμαρχος όταν θέλει να διεκδικήσει από την Πολιτεία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητούσε κάτι ο Καμπόσος και να μην το έπαιρνε ή τουλάχιστον αν ήταν κάτι αδύνατο ή εξωφρενικό, θα του απαντούσαν άμεσα και δεν θα τον είχαν στο περίμενε. Αν και επειδή τον ξέρουμε, θα σήκωνε γη και ουρανό για να διεκδικήσει πράγματα, όπως και το έχει κάνει πολλάκις στην έως τώρα θητεία του.

Με λίγα λόγια… Ζήτα βρε Χριστιανέ δύο-τρεις συμβουλές από τον Καμπόσο, σε καλό θα σου βγει. Τι να το κάνεις να έχεις καλές προθέσεις, το αποτέλεσμα μετράει… Απευθύνσου στον “γκουρού” και κέρδισε από την εμπειρία του. 

Αν πάλι ντρέπεται ή δεν θέλει να τρέχει ως το Άργος, πηγαίνοντας προς το Κατσίγκρι, ας κάνει μια στάση στο Λυγουριό και να ρωτήσει τον Χρόνη για το πως να διαχειρίζεται ένα Δήμο χωρίς πολλά λεφτά και να βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Ιάσονας Μουσταΐρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου