Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώση…

 

Με αιφνιδίασε ο πρόεδρος Ιωσήφ Γανώσης, προσκαλώντας με στην εορταστική δεξίωση που θα δώσει σήμερα μετά την πανηγυρική Θεία λειτουργία και τελετή των Προστατών Ταξιαρχών της πόλης μας.  


Πολλές φορές τον κ. Γανώση τον έχω επαινέσει ως αιρετό, αλλά και του έχω ασκήσει αυστηρή κριτική για τις αποφάσεις του, πάντοτε καλοπροαίρετα και με στόχο την ανάδειξη της Ερμιόνης μας. 

Αυτό το αναγνωρίζει ο κ. πρόεδρος,  επιδεικνύοντας μέχρι σήμερα δημοκρατική συνείδηση και συμπεριφορά. Γι’ αυτό και με προσκάλεσε και στη δεξίωση, αναγνωρίζοντας την  ανιδιοτελή δημοσιογραφική προσφορά μου. 

Όπως του εξήγησα όμως, δεν θα παραβρεθώ και αυτό οφείλεται σε λόγους ανεξάρτητα με τη θέλησή μου.

Ωστόσο, τον ευχαριστώ θερμά και εφόσον η Υγεία μου το επιτρέπει, θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο από αυτό το δημοσιογραφικό μετερίζι!.

Έτσι επιθυμώ και νομίζω πως είναι σωστό, να συμπεριφέρονται οι αιρετοί άρχοντές μας και οι ειδικοί συνεργάτες αυτών και όχι να απαντούν  με απανωτές μηνυτήριες αναφορές και αυτόφωρα εις βάρος μου, όταν δεν συμφωνούμε πολιτικά με τις αποφάσεις τους...

Σημείωση: - Κύριε δήμαρχε, με την ευκαιρία της γιορτής των Ταξιαρχών θα ήθελα να σας ρωτήσω: - Τι ενέργειες έχετε κάνει για την αποκατάσταση του Ι.Ν. των Ταξιαρχών, του οποίου επί χρόνια ο μισός εκκλησιαστικός χώρος παραμένει κλειστός! - Περιμένουμε την απάντησή σας ....

STAM.DAM.D. 

ΤΟΠΙΚΌΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου