Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ναι, μετρήσαμε μια Νίκη, βγάλαμε κραυγή χαράς!

Ζήσαμε στιγμές δικαίωσης!

 Βιβή Σκούρτη

Την Πέμπτη 26 Μάη ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αργολίδας καθώς και οι εκλογές αντιπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας), του Ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών Π.Ε.

Από το ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, εκλέξαμε (1) αντιπρόσωπο του νομού για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, τη δική μας Ελένη Βλάσση-Κούστα.

 Το αποτέλεσμα ενδυναμώνει την παράταξή μας, δίνει προοπτική και ελπίδα και θυμίζει σ’ εμάς τους απόμαχους τη συνεχή παρουσία μας στους αγώνες του κλάδου αλλά και τους κοινωνικούς.

          Η Ελένη που ψηφίστηκε δεν είχε ρουσφέτια στην τσέπη της (θέσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις, κλπ), όπως άλλοι.

Η Ελένη ψηφίστηκε και τιμήθηκε από τους συναδέλφους της γι αυτό που πραγματικά είναι, για την εκπαιδευτική, πολιτική, και συνδικαλιστική της ευπρέπεια και για τις αρετές της που είναι γνωστές διαχρονικά όχι μόνο στους μαθητές- γονείς, αλλά και στο κοινωνικό μας σύνολο. Ποιος δεν ξέρει άλλωστε!

Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι: αυτό που λέμε όλοι μας και το εννοούμε «Καλή δασκάλα», ταπεινή, επικοινωνιακή, ενισχυτική, ενθαρρυντική, ειλικρινής, υπομονετική, αγαπητή, ευσυνείδητη, κ.λ.π.

Επιπλέον η Ελένη εκτός από την εκπαιδευτική της προσφορά στον τόπο, έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον τοπικό Πολιτισμό και δεν πρέπει να το ξεχνούμε. Για χρόνια εθελόντρια στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη (εκεί που η Δημοτική Αρχή εκπαραθύρωσε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας),  για χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΙΛΜΕ, από μαθήτρια ακόμα ενεργό μέλος στον ΠΣΝΕ «ΛΑΣΟΣ» και στις μέρες μας Ταμίας της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ».


 Συγχαρητήρια Ελένη μας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου