Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Διάλογοι στο facebook -> σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας ...

 

 Με αφορμή το περιβόητο βίντεο με τις βαρύγδουπες(!) 

 δηλώσεις του τέως Ερμιόνης..


Anastasia Georga

Τι είναι αυτό το άτομο; Μεγαλοπαραγοντας της πολιτικής;;;; Η ο αρχοντοχωριατης του Μολιέρου;

Σταμάτης Δαμαλίτης

Anastasia Georga Αυτός είναι (όπως τον βλέπεις (ο δήμαρχος των δημάρχων) Ανάργυρος Λεμπέσης τον οποίο ο Δήμος Ερμιόνης τον εξέλεγε δήμαρχο επί 16 συναπτά έτη. – 1995 – 2010. >>>>>>>

Καταλαβαίνεις - πολύ εύκολα- τι λαό και τι ανθρώπινη κοινωνία αποφάσισα στο γέρμα της ζωής μου να ενημερώσω – εθελοντικά- επί 24 χρόνια με πυκνή και μάχιμη δημοσιογραφία και να τους αλλάξω τρόπο σκέψης και πολιτικής κουλτούρας….

Ποιο ήσυχος θα ήμουν στη ζούγκλα με τα άγρια θηρία, παρά εδώ που κατοικώ, λόγω το ότι είναι ο τόπος που με γέννησε …

- > Το άκουσες το βίντεο;;;; ...

Anastasia Georga

Σταμάτης Δαμαλίτης δυστυχώς το άκουσα και έχασα πάσα ιδέα

Μάλλον πρέπει να μεταφερθω να σου δίνω κουράγιο

Αυτοί είναι ουγκανοι!

Μπράβο Σταμάτη, θέλει δύναμη πολύ να ασχοληθείς με τέτοιους τύπους!

Tasos Venetsianos

Αγαπητέ Σταμάτη με όλη τη συμπάθεια αλλά στη δημοκρατία ο λαός αποφασίζει και οι αποφάσεις του,είτε μας αρέσουν,είτε όχι,πρέπει να είναι σεβαστές.Επισης δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς όταν αναφέρεσαι στους δημότες της Ερμιόνης και συμπατριώτες σου λέγοντας ''καταλαβαινεις τι λαό και και τι ανθρώπινη κοινωνία αποφάσισα να ενημερωσω''.Γιατι τέτοια απαξίωση ? Ο χαρακτηρισμός <<ουγγανοι>> για τους συμπατριώτες σου, σε εκφράζει ? Αναγνωρίζω την προσπάθεια που καταβάλεις στο πεδίο της ενημέρωσης, θεωρώ όμως οτι η κριτική σου πολλές φορές είναι άδικη και υποκρύπτει εκδικητικη διάθεση.

Αρχή φόρμας

Σταμάτης Δαμαλίτης - > Αγαπητέ κ. Τ. Βενετσιάνε η Δημοκρατία και ο Δημόσιος Λόγος της, πρέπει να εκφράζεται σε όλα τα πεδία Ελεύθερα, από Ελεύθερους Πολίτες

Εγώ 24 χρόνια τώρα ασχολούμενος με τη δημοσιογραφία κάθε μέρα αυτό κάνω (εθελοντικά) και έχω δημοσιεύσει και αναρτήσει δεκάδες χιλιάδες ρεπορτάζ ,άρθρα, κριτικές, σχόλια, κείμενα όλης της δημοσιογραφικής γκάμας …

Δυστυχώς για εμένα και για τους συμπολίτες μου ελάχιστοι έχουν αντιπαρατεθεί( κάτι που επιζητώ!!!) δημόσια… Ακόμα και εσείς. Αν θυμάμαι καλά είναι η δεύτερη φορά που εκφράζεται διαφορετική άποψη ή πρώτη ήταν αυτή με το ρεπορτάζ μου με τους Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου.

Σε ό.,τι το αφορά «τις αξιοκρατικές επιλογές» των συνδημοτών μας στα πλαίσια της Δημοκρατίας θα μου επιτρέψετε να έχω διαφορετική άποψη με τη δική σας.

Στην παρατήρησή για τον χαρακτηρισμό «Ουγγάνοι» από αναγνώστριά μου δεν συμφωνώ, αλλά της δόθηκε το δικαίωμα στα όσα διάβασε στο σχετικό σχόλιό μου και τα όσα άκουσε στο βίντεο από τον τέως Ερμιόνης. Εσάς σας τιμούν αυτά (μεταξύ πολλών εκατοντάδων ….)ως πολίτη και δημότη του Δήμου;;;

Θα μπορούσα να σας έγγραφα λεπτομέρειες μέχρι αύριο το πρωί αλλά πρέπει να πάω και για αιμοκάθαρση(!) να μπορέσω να ζήσω, για να σας ενημερώνω…Τέλος φόρμας

 

Tasos Venetsianos

Σταμάτης Δαμαλίτης Δεν είναι στις προθέσεις μου να αντιπαρατεθω μαζί σου αγαπητέ Κ.Σταματη Δαμαλιτη γιατί πιστεύω ότι μόνο ο γόνιμος και χωρίς σκοπιμότητες διάλογος,μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπιζει η κοινωνία μας και όχι η αντιπαράθεση που πολλές φορές μοιάζει με εκτόνωση και απλά εξέφρασα την άποψη μου δηλώνοντας ότι είτε πρόκειται για τέσσερα, είτε για εικοσιτέσσερα χρόνια δημαρχιακής η άλλης θητείας αιρετών, αποφασίζει ο λαος και ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σεβομεθα την απόφαση του.Επιπλεον επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωρίζω την αγάπη σου για τον τόπο μας,μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν αποδοκιμάζεις τον προαναφερόμενο χαρακτηρισμό,αλλά αντιθέτως προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις. Επιπροσθετως επέτρεψε μου, να εκφράζομαι οπότε εγώ κρίνω.

 

Anastasia Georga

Tasos Venetsianos μιλάω με όλους, αν ο χαρακτηρισμός ..ουγκανοι σας προσέβαλε ζητώ ειλικρινά συγνώμη.

Δεν ήταν στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση.

Όμως βλέποντας το κυνήγι που γίνεται στο πρόσωπο του Σταμάτη, χρησιμοποίησα λάθος λέξη και άκρως απαξιωτική

Και πάλι την ειλικρινή μου συγνώμη!

Σταμάτης Δαμαλίτης

Tasos Venetsianos Προσπαθώ να εκτονώνομαι θετικά και έχω τιμήσει στο διάβα της δημοσιογραφίας μου δεκάδες ή εκατοντάδες πρόσωπα και πράγματα της τοπικής (και όχι μόνο) κοινωνίας μας.

Αλλά δεν δέχομαι από κανέναν ούτε και από εσάς, να βρίσκετε και να το γράφετε, ότι η δημοσιογραφία μου χαρακτηρίζεται από εκτόνωση εκδικητικότητας!!

Εκτός να θέλετε να μου πείτε πως δεν είσαστε ενημερωμένος για τις 10 μηνύσεις και αγωγές αποζημίωσης τον τελευταίο καιρό εις βάρος μου από τη δημοτική αρχή και τον περίγυρό της ( 5 μηνύσεις εξ αυτών με τη διαδικασία του αυτοφώρου) σας λέει κάτι αυτό με την πείρα που έχετε σαν αξιωματικός της Αστυνομίας που ήσασταν;;;

Οι μηνύσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της φίμωσής μου, της τρομοκρατίας μου και της οικονομικής μου εξουθένωσης. Είναι οι λεγόμενες «Στρατηγικές αγωγές»(SLAPP) και έχουν αυτό το σκοπό. Μέσα σ’ αυτή την τακτική της παρέας είναι και ο τέως δήμαρχος Ερμιόνης .

Θα ήθελα κ. Βενετσιάνο πραγματικά να βρείτε σ’ αυτή μου την «εξομολόγηση» τρωτό σημείο και να το εκφράσετε εδώ..

Τώρα περί Δημοκρατίας που μου λέτε και την αναγνώριση των επιλογών της πλειοψηφίας του Λαού, ο σεβασμός και η αποδοχή είναι ανάλογα και με τα ποταπά έως ευτελή κριτήρια που τον ωθούν σ’ αυτές τις επιλογές και αποφάσεις  ….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου