Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ποιος άλλος Υποψήφιος Βουλευτής στην Αργολίδα, έχει κότσια σε προεκλογική περίοδο, να αρθρογραφεί κατά αυτόν τον τρόπο!! - > να τον δούμε…

 


Η Κυβέρνηση των «αρίστων» και το αρχαίο Ελληνικό επίρρημα «τῆλε»

Τελικά  η Κυβέρνηση της Ν.Δ. όταν ισχυριζόταν ότι είναι η Κυβέρνηση των «αρίστων», εννοούσε προφανώς ότι είναι «άριστη» στο ψέμα.

Οι εκπρόσωποί της προκειμένου να μας πείσουν για την επιστημονική τους επάρκεια εμφάνισαν μεταπτυχιακά, διπλώματα και παπλώματα, τα οποία ήταν πλαστά, παραβιάζοντας τον μισό ποινικό κώδικα, γιατί τον άλλον μισό τον κράτησαν να τον παραβιάσουν, προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

       Οι «άριστοι» φυσικά και δεν έμαθαν ότι το αρχαίο Ελληνικό επίρρημα «τῆλε», που σημαίνει «από μακριά», χρησιμοποιείται σε τούτη τη χώρα από τα Ομηρικά χρόνια, όταν ο Όμηρος ονόμασε τον γιό του Οδυσσέα Τηλέμαχο, θέλοντας να πει ότι αυτός ήταν μακριά από τη μάχη, σε αντίθεση με τον πατέρα του.

       Έτσι λοιπόν μπέρδεψαν το  «τῆλε» με το «τοπικό».

Και ενώ στην αρχή μας έλεγαν ότι στη Λάρισα υπήρχε «τηλεδιοίκηση», στην πορεία το βάφτισαν «τοπική τηλεδιοίκηση» μα που να τα ξέρουν; Στο Χάρβαρντ που φοίτησαν δεν τους έμαθαν ότι το  «τῆλε» δεν έχει καμία σχέση με το «τοπικό»!

       Το ζητούμενο είναι να απαλλαγούμε από τους «αρίστους» και να τους κάνουμε να βλέπουν «τήλε» την  διακυβέρνηση της χώρας, ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ  Π.Σ.

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Υποψήφια Βουλευτής  Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου