Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Σε αναμονή της νέας Ιστοσελίδας της Κοινότητας Ερμιόνης






Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε ότι  η Κοινότητά μας δια του προέδρου της Ιωσήφ Γανώση «έχει στα σκαριά» νέα ιστοσελίδα και επιπρόσθετα με το email που λάβαμε, αναστέλλουμε τη δημόσια δήλωσή μας πως δεν θα αναρτούμε Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις της Κοινότητας μας.

 Θα χαρούμε πολύ με την είδηση πως η νέα ιστοσελίδα θα προστεθεί στο διαδικτυακό ιστό και θα την παρουσιάσουμε στο δικό μας ιστολόγιο. 

Στη συνέχεια θα την επισκεπτόμαστε καθημερινά θα ενημερωνόμαστε και από εκεί θα κάνουμε τις αναδημοσιεύσεις  για τις δραστηριότητες της Κοινότητάς μας  προς ενημέρωση των συμπολιτών μας! Επομένως, μετά, τέρμα τα e-mail Εμείς θα έχουμε την ευθύνη...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

E-mail στο blog
Κοινότητα Ερμιόνης



προς εγώ
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Αγαπητέ Σταμάτη,

Θα ήθελα να σου γνωρίσω, ότι πέραν από τις οποιεσδήποτε διαφωνίες μας κατά το παρελθόν, αλλά και στην τρέχουσα περίοδο σε διάφορες προσωπικές μας απόψεις ή δικές μου ενέργειες, η Κοινότητα μας είναι ικανοποιημένη από τις μέχρι  τώρα δημοσιεύσεις δια μέσου της ιστοσελίδας σου για θέματα που αφορούν την διοίκηση μας.

Θεωρώ βέβαιο ότι και εσύ, όταν δημοσιεύεις θέματα που αφορούν τον θεσμικό ρόλο της Κοινότητας Ερμιόνης νιώθεις ικανοποιημένος για την προσφορά σου από το δικό σου μετερίζι, στον τόπο που όλοι αγαπάμε.
Εμείς λοιπόν θα συνεχίσουμε να σου στέλνουμε τα δελτία τύπου ανεξάρτητα από την εν αναμονή λειτουργίας της  επίσημης ιστοσελίδας της Κοινότητας μας και πιστεύουμε ότι και εσύ θα αναθεωρήσεις τη θέση σου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

Τηλ. 2754360219 – 2754360221
                                                                      
ΕΡΜΙΟΝΗ  19/11/2019                                   


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Με το κοινωνικό σύνθημα
«υιοθέτησε την πόλη σου...υιοθέτησε την γειτονιά σου...»
προσκαλούμε  τους  Δημότες και κατοίκους μας, τους Συλλόγους και φορείς της πόλης μας, ομάδες εθελοντών συμπολιτών μας  και ευαισθητοποιημένους επαγγελματίες, ότι την Κυριακή 24/11/2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και 
λήψη αποφάσεων για  την οργάνωση  της εικόνας της πόλης μας και
τις εκδηλώσεις των Χριστουγεννιάτικων εορτών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ  ΓΑΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: