Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Καρμανιόλα ο κεντρικός δρόμος κυρίως για τους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου στην Ερμιόνη…

Δήμαρχε Γιάννη  Γεωργόπουλε αυτό το ρεπορτάζ θα το αναδημοσιεύουμε συνεχώς, μήπως μάθετε να δίνετε προτεραιότητα στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου μας!! ...

.
Εδώ και αρκετά χρόνια είχαμε δημοσιεύσει εκτενές ρεπορτάζ
στην εφημερίδα «ΑΡΓΟΛΙΔΑ»για τους κίνδυνους που εγκυμονούν οι δρόμοι στην Ερμιόνη που κινούνται οι μαθητές από και προς τα σχολικά ιδρύματα και κυρίως προς το Γυμνάσιο – Λύκειο.

Εάν τύχη  και βρεθείτε στον κεντρικό δρόμο της βόρειας εισόδου προς και από την πόλη και κυρίως από το σημείο της πρώτης παράκαμψης προς την επάνω Ερμιόνη έως το Σούπερ Μάρκετ «Δήμητρα», σου τρέμει το φυλλοκάρδι να βλέπεις μαθητές του Γυμνασίου –Λυκείου Ερμιόνης να κινούνται έτσι χύμα… στο δρόμο ανάμεσα σε αυτοκίνητα και των δύο κατευθύνσεων και που σχεδόν κανένας οδηγός δεν τηρεί το όριο ταχύτητας σύμφωνα με τα σήματα του Κ.Ο.Κ.
>>>>>>>>


Έχουμε κάνει δια του Τύπου τις προτάσεις μας. Ή στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου να φτιαχτεί πεζοδρόμιο και οι σύλλογοι γονέων να θεσπίσουν τον σχολικό τροχονόμο ( όπως γίνεται στο Κρανίδι) ή την ώρα εισόδου και εξόδου των μαθητών από τα σχολικά ιδρύματα και στην περίπτωση του Γυμνασίου – Λυκείου οι μαθητές που πηγαίνουν και φεύγουν πεζή να εισέρχονται και να εξέρχονται από την βόρειο είσοδο και το δρόμο (του κάμπου) που είναι πιο ασφαλής.


Δυστυχώς ούτε λόγος γίνεται, ούτε έργο από κανένα αρμόδιο και υπεύθυνο!! Κάποτε έγινε συζήτηση στο Δ.Σ. Δήμου Ερμιόνης για το θέμα που έφερε ο σύλλογος  γονέων,  πάρθηκε μια σχετική απόφαση, την οποία ο κ. Λεμπέσης πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων μαζί με τις άλλες... Έκτοτε αιρετοί και γονείς είναι ξένοιαστοι και αδιάφοροι και αναθέτουν τις ευθύνες στους επόμενους. Κάποτε θα κλάψουμε ζωές παιδιών και τότε θα τρέχουμε με τη ντροπή και την οδύνη ζωγραφισμένη στα μάτια μας να φτιάχνουμε κοιμητήρια στον τόπο του εγκλήματος…


Οι εικόνες που παραθέτουμε είναι εντελώς τυχαίες και ενδεικτικές. 
Αν σταθείτε στο σημείο αυτό την κατάλληλη ώρα, θα δείτε εικόνες συγκλονιστικές και τρομακτικές!!! 
- τι δεν καταλαμβάνεται εσείς οι δημοτικοί άρχοντες και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων... 

 Φώτο - ρεπορτάζ 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.Δ.
Τοπικός δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: