Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Νάργο, - Να -«Το ιστορικό σου χθες» - κτίσε εκεί πάνω, για τη συνέχεια του καταστροφικού Δημοτικού και Κοινωνικού σου έργου ...

 Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - αυτό που δεν διέγραψε ρεμάλια ο χάκερ σας ...

10 Οκτωβρίου 2012

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καταπέλτης ο δ.σ. Τάσος Τζανής στο Δημοτικό Συμβούλιο 
για τα "έργα..." του  Νάργου...

Η επισκευή του πρώην δημαρχείου Ερμιόνης 
έχει τη δική της ιστορία....

Τα ντοκουμέντα μας για τον Αγ. Γεράσιμο τέως δήμαρχε του τέως Δήμου Ερμιόνης μιλούν από μόνα τους !


Έχουμε κάνει πολλές αναφορές για την αμαρτωλή επισκευή του πρώην δημαρχείου Ερμιόνης που και αυτή ξεκίνησε χωρίς πολεοδομική άδεια όπως  της βορειοδυτικής πτέρυγας  που στεγάζεται το ΚΕΠ. όταν σύμφωνα με τα στοιχεία μας  πάλι Αύγουστο μήνα (14-8-2003)  καταμηνύθηκε ο πρώην δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης από τον Αστυφύλακα Βασίλειο Γαλάνη διότι διαπίστωσε την ως άνω ημερομηνία και ώρα 10.30 να έχει προβεί  σε αντικατάσταση προϋπάρχουσας κεραμοσκεπής με καινούρια πάνω σε προϋπάρχον κτήριο (δημαρχείο)  του Δήμου  Ερμιόνης χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Το ίδιο συνέβη και το 2010 τον ίδιο μήνα (τυχαίο;; όπως και το έργο στον Ι.Ν. Ταξιαρχών φέτος καθ' ότι μήνας διακοπών...) στο υπόλοιπο κτήριο με πολύ μεγαλύτερη επισκευή αλλαγή κεραμοσκεπής, κουφωμάτων, ψευδοροφής κ.α. με το τεράστιο ποσό των 250.000 ευρώ σύμφωνα με την εκτίμηση των ειδικών. Και φυσικά στο αυτόφωρο πήγαιναν άλλους και όχι το δήμαρχο και τον πολιτικό μηχανικό της ΤΥΔΚ Αργολίδας που είχε κάνει τη μελέτη... του έργου!!!

Το θέμα είναι τώρα, πως αυτή την πονεμένη ιστορία εκτός των άλλων... που ουκ εστιν τέλος! της πρώην δημοτικής αρχής Ερμιόνης, λόγω της σκανδαλώδους υπόθεσης και από τεχνικής πλευράς καθώς και από οικονομικής, όπως πληροφορούμεθα, δεν θέλει να αναλάβει τον έλεγχο για  την παραλαβή του έργου κανένας πολεοδόμος ή αρχιτέκτονας πολιτικός μηχανικός, προκειμένου η δημοτική αρχή του Δήμου Ερμιονίδας να κλείσει το φάκελο. 

Ο λόγος,  «τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια»... 

Άραγε ο  Δήμαρχος Δημήτριος Καμιζής θα στείλει την υπόθεση στον κ. Εισαγγελέα ή θα μας πει πάλι το ανήκουστο,    «τα αδικήματα έχουν παραγραφεί»....   

ΣΤΑΜ.  ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: