Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Τάσος Τόκας επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΔΥΠΕΡ - Δ.Σ. της αντιπολίτευσης με σταράτα πολιτικά λόγια! - ενώ οι άλλοι κάνουν μπανιστήρι και σιωπούν, χωρίς καμία ΑΙΔΩ! ......

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΔΑΜΑΛΙΤΗ 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ




Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

 

Μετά το δελτίο τύπου της ΝΕΔΥΠΕΡ  στις 5-9-2020  (ΚΛΙΚ >>> ΕΔΩ...) με το οποίο καταδικάσαμε την στοχοποίηση του Σταμάτη Δαμαλίτη, ιδιοκτήτη και διαχειριστή του ενημερωτικού blog «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει», πιστεύαμε ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μετά το εξώδικο δεν θα προχωρήσει σε κλιμάκωση των ενεργειών του, κατά ενός ανθρώπου που έχει συνεισφέρει  τα μέγιστα για περισσότερο από 20 χρόνια στην ενημέρωση  των δημοτών. 

(σ.σ. στα χρόνια της δημοσιογραφικής μου θητείας έγινε διόρθωση..)

Κάνοντας αγωγή ο Δήμαρχος  στον Σταμάτη, ουσιαστικά στρέφεται κατά της ελευθεροτυπίας και της κριτικής που αυτή συνεπάγεται και  αποτελεί ουσιαστικό συστατικό της δημοκρατίας.

Ο εκάστοτε δήμαρχος δεν αναμετράται με εθνικά διλλήματα ή με κεντρικές πολιτικές επιλογές. Το μέτρο επιτυχίας ενός δημάρχου είναι η πιεστική και αμείλικτη καθημερινότητα. 

Πρέπει να διαθέτει ικανοποιητικές δεξιότητες επικοινωνίας και πρωτίστως, το χάρισμα να ακούει.  Να εμπνέει εμπιστοσύνη, να αποδέχεται την κριτική, να συνθέτει απόψεις και τάσεις.

Όπως και να έχει θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του και οφείλει να προχωρήσει σε σύνθεση για το καλό του τόπου.

Εκφράζουμε λοιπόν την συμπαράστασή μας  στον Σταμάτη Δαμαλίτη και είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο, όπως και τα προηγούμενα.

Για τη ΝΕΔΥΠΕΡ

Τάσος Τόκας


Δεν υπάρχουν σχόλια: