Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Επιλογές από το προσωπικό μας αρχείο - αυτό που δεν διέγραψε ο χάκερ σας!.....

  -> Φεβρουάριος 2010

Ο μάρτυρας...

.

Κατέθεσε κατά των δημοτικών μας συμφερόντων...

Δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύκτα που πέρασε! Είχε κολλήσει στη σκέψη μας η εικόνα του Δημάρχου Ερμιόνης κ. Αν. Λεμπέση να καταθέτει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010 ως μάρτυρας στο πολυμελές Δικαστήριο  Ναυπλίου, κατά των δημοτικών μας συμφερόντων!!!

Δεν τα χωράει το μυαλό και η συνείδησή μας αυτά που κατέθετε ο κ. δήμαρχος: «Έχουμε πάρει  μια απόφαση εμείς, το δημοτικό συμβούλιο... » Και δεν άκουγε σε καμία περίπτωση αυτό που του έλεγε με αυστηρότητα η κ. Πρόεδρος του Δικαστηρίου. «Ναι, αλλά δεν είναι αρμόδιο το δημοτικό συμβούλιο να μας λέει ποιος είναι κοινόχρηστος δρόμος και ποιος όχι.»
Και στη συνέχεια η κ. Πρόεδρος  με ένταση: «Μα δεν είστε αρμόδιοι κύριοι εσείς, σαν  Δήμος, να κάνετε αυτές τις δουλειές»

Και ο δήμαρχος που έδειχνε να μην  καταλαβαίνει από αυτά,  όπως πάντα, στην μόνιμη επωδό… « ... Κυρία Πρόεδρε, εγώ σαν δήμαρχος, έχω πολλά χρόνια, 14-15 χρόνια δήμαρχος»

Και τότε η κ. Πρόεδρος του απάντησε: "Ναι" ...

Είναι βλέπετε και αυτή η φωνή της συνείδησης και της αυτογνωσίας που δεν ακούγεται και δεν μας επιτρέπει να σκεπτόμαστε λογικά και δίκαια…
.ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: