Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Για το ανήθικο της υπόθεσης για τον τρόπο της ενημέρωσης (παραπληφόριση) ότι οι κάδοι δήθεν αγοράστηκαν με χρήματα του Δήμου - > τσιμουδιά …

 


Αυτά τα σχόλια αφήστε τα για τον Δαμαλίτη - > ΕΔΩ

==============================================================================================================

facebook

Ο χρήστης Πάνος Αποστόλου  είναι με το χρήστη Γιάννης Μαργέτας.

 

Εν όψει της θερινής περιόδου και της τουριστικής σεζόν που ξεκίνησε αλλά και του εσωτερικού τουρισμού που αναμένεται να ενταθεί μετά την ολοκλήρωση σε λίγες ημέρες των πανελληνίων εξετάσεων, η δωρεά του κ. Γιάννη Χανδρή δρα όχι μόνο ως ουσιαστική συνεισφορά στην περιβαλλοντική προστασία και αναβάθμιση της περιοχής μας, αλλά επιδρά και στην αισθητική της αναβάθμιση.

Πράγματι ο κ. Γιάννης Χανδρής προέβη σε δωρεά προς τον Δήμο Ερμιονίδας ποσού 8551,61€, προκειμένου ο Δήμος μας να προμηθευτεί 30 κάδους απορριμμάτων (20 πρασίνων κάδων και 10 μπλέ κάδων ανακυκλώσιμων υλικών) που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, προσβάσιμα από τους πολίτες του Δήμου Ερμιονίδας.

Στο αίτημά του για την αποδοχή της δωρεάς αναφέρει ο ίδιος: « Με τον τρόπο αυτό επιθυμώ να συμβάλω στις προσπάθειες του Δήμου Ερμιονίδας για την αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης, για νοικοκυρεμένη διαχείριση απορριμμάτων και την προαγωγή της κοινωνικής προσφοράς».

Εξάλλου, μας είναι γνωστή η σημαντική δωρεά του σε τομείς της άθλησης με τη δωρεά του γηπέδου τένις στο Κρανίδι στο κτήμα Κων/νου Δημότση ή Έλληνα καθώς και η κοινωνική συνεισφορά του στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Τον ευχαριστούμε θερμά,

7 Ιουνίου 2024,

Πάνος Αποστόλου

Δημοτικός Σύμβουλος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: