Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...

Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2019 - Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog...Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε με ένα κλικ "στα εξ ων συνετέθη"Συνεχίζουμε να κτίζουμε ξανά με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους... Οι χάκερς είναι διεστραμμένοι άνθρωποι, κομπλεξικοί,αλλά οι γνωστοί εντολείς τους παλιάνθρωποι και ανήθικοι, μέχρι το μεδούλι τους! Δεν μπορεί, κάπου- κάποτε θα σμίξουμε... ΣΤΑΜ. ΔΑΜ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Γιάννης Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ερμιονίδας – αγαπητέ Σταμάτη με αδικείτε…Γιάννης ΓεωργόπουλοςΜακάρι ο δήμαρχός μας να είναι τόσο εύθικτος και να ξεχωρίζει στο σημείο αυτό από άλλους συναδέρφους του!

Μου ζητάει με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο να διορθώσω τη φράση μου στο επίμαχο σχόλιό, ότι «ζήτησε τρεις μήνες ανοχή». 
Μου γράφει συγκεκριμένα εκτός των άλλων, πως άκουσε προσεκτικά το βίντεο από το οποίο είχα ερμηνεύσει τη γριφώδη φράση του...  πως αυτός εννοεί το τρίμηνο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, από τις εκλογές μέχρι 31 Αυγούστου. 

Προφανώς με παρέσυραν σε κακή ερμηνεία οι λέξεις μέσα στη φράση του «λόγω του Νόμου» και το εξέλαβα ότι μιλούσε για το Νόμο του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» 

Το θέμα είναι ότι σαν πολιτισμένοι άνθρωποι –πόσο μάλλον αυτός σαν δήμαρχος- δώσαμε εξηγήσεις ο ένας στον άλλο δημόσια, οι δημότες και οι αναγνώστες προφανώς θα ενημερωθούν για το ορθό όπως το υποστηρίζει ο κ. δήμαρχος και θεωρώ «τέλος καλό όλα καλά»  όπως λέει και ο λαός…
Με εκτίμηση
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

ΥΓ. Επειδή τα μηνύματα στο κινητό δεν τα παρακολουθώ συχνά 
ό,τι θέλετε να μου στέλνετε μόνο με e-mail 

Δεν υπάρχουν σχόλια: