Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

«Αφιέρωμα με το χρονικό της πιο εγκληματικής ενέργειας – έργο!!... κατά του περιβάλλοντος και των κατοίκων της περιοχής των τελευταίων χρόνων στην Ερμιονίδα»

..Με κύριο αυτουργό την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συναυτουργούς τους πρώην Δήμους Κρανιδίου, Ερμιόνης, Ασκληπιείου και Επιδαύρου και φυσικά, αναγκαστικά τη σκυτάλη παρέλαβε ο ενιαίος Δήμος Ερμιονίδας και φτάσαμε ως εδώ, που  ο καημός δεν φτάνει!! … 

Θα θέλαμε και τη γνώμη των αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής αυτοδιοίκησης
Α΄& Β΄βαθμού στην Ερμιονίδα, γιατί οι βασιλόπιτες τελειώσανε...
Μετά από τόσους αγώνες και προσπάθειες (από τους λίγους...) 
πάντα καταλήγουμε στο τίποτα, στο πουθενά...
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από τον  Μάκη Κατατσαΐτη στο blog του https://sikam.wordpress.com/



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  

Τρια χρονια μετα την φωτια στον Δεματοποιητη.
Δεν ηταν η πρωτη ουτε η τελευταια
19 Σεπτεμβριου 2009
Με αφορμή την αποκάλυψη του σκουπιδοχωματοσωρού καμίνι της δεύτερης φωτιάς 
(31 Μαρτίου 2013) στον δεματοποιητή.



Ολα ξεκινησαν στις 8 Φλεβαρη 2013
Κατά την εκτίμηση και των δυο μας, που τάχιστα φτάσαμε στο συγκεκριμένο χώρο, επρόκειτο για εμπρησμό, διότι η φωτιά είχε μπει με τέτοιο τρόποκαι τεχνική στο κάτω μέρος δηλαδή στα στεγνά απορρίμματα ώστε να μην εμποδιστεί από τις διαμορφωμένες καιρικές συνθήκες, δηλαδή τα βρεγμένα απορρίμματα, στην βορεινή πλευρά ώστε να μην γίνει άμεσα αισθητή από το προσωπικό φύλαξης του χώρου και σε μέρος που είναι εύκολη και » ασφαλής » και η πρόσβαση και η φυγή.


Από τις πρώτες εκτιμήσεις του κλιμακίου της Πυροσβεστικής, πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.
Ευχαριστούμε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και το προσωπικό φύλαξης του χώρου του δεματοποιητή, γιατί με την άμεση αντίδρασή τους απέτρεψαν τα σχέδια των εμπρηστών να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή.
Καλούμε όλους τους Δημότες να επαγρυπνούν ώστε να προστατέψουν τον τόπο μας και να καταγγείλουν κάθε εγκληματική τέτοια κίνηση και προσπάθεια.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ
Αντιδήμαρχοι

Φωτια στο Αναθεμα του σκουπιδοδεματοποιητη
Καβαλωντας τη Κιαφα μετα απο 48 εξαντλητικες ωρες στην Αθηνα ανοιξε η καρδια μου στη θεα της πανεμορφης  Ερμιονιδας να λουζεται στο φως του ηλιου .Και μαυρισε αμεσως στη θεα του πυκνου ασπρου καπνου.

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ «ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΔΥΜΩΝ»

Τα δεδομένα που υπήρξαν χθες το εσπέρας για την φωτιά στα απορρίμματα του Σταυρού Διδύμων άλλαξαν γύρω στις 11 το βράδυ, όταν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά συνεχιζόταν εσωτερικά στον όγκο των χύδην απορριμμάτων. Υπήρξε άμεση επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου και χωματουργικού μηχανήματος. Μέχρι στιγμής η φωτιά συνεχίζεται με την ίδια μορφή και υπάρχει συνεχής παρουσία και επιστασία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Κρανιδίου, του Αντιδημάρχου Γιάννη Τσαμαδού, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Διδύμων Πάνου Σερέτη και ατόμων της εταιρείας ΑΛΚΤΗΡ ΑΚΤΕ που είναι η ανάδοχος του έργου της δεματοποίησης.

Στο Δημαρχείο Κρανιδίου εξελίσσεται σύσκεψη αρμοδίων. Από πλευράς Δήμου έχουν ειδοποιηθεί και τηλεφωνικά και εγγράφως μέσω fax όλοι οι υπεύθυνοι διαχείρισης του χώρου δηλαδή η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου. Το πυροσβεστικό κλιμάκιο με τα νεώτερα δεδομένα που έχει, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο αυτανάφλεξης.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 
Στην αρχη ηλπιζα να ηταν πιο μπροστα δεν μπορει.
Οσο πλησιαζα ομως γινοταν ολο και πιο σιγουρο.
Ο φοβος τοσων χρονων γινεται πραγματικοτητα…
Και ο εφιαλτης  μολις αρχισε.

Παω κοντα τραβαω φωτογραφιες μιλαω με τους δυο ηρωικους πυροσβεστες που ανημποροι παρατηρουν την καταστροφη.Η φωτια επιασε χτες βραδυ αλλα μπορει να σιγοβραζε απο μερες.Ενα λαστιχο καταβρεχει το σωρο αποκαιδια μπροστα μας ο καπνος παει προς Λουκαιτι.
Eδω  το σημειο της φωτιας Μαρτιο του 2011.Κατω απο τον σωρο λαστιχα αυτοκινητων



Απο αποσταση.
Η φωτο ειναι νωρις το πρωι και ο ατμος ειναι απο την  ζυμωση του οργανικου....
Για όλο το ιστορικό οδοιπορικό - κλικ>>> ΕΔΩ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: