Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Αφού δεν μηνύθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονιδας Γιάννης Μαργέτας πάλι καλά …

 

Πολύ απλά τον χαρακτηρισμό «Θεσμικό ατόπημα» θα το εκλαμβάνανε ως συκοφαντία  και θα μηνυόταν! Και αν προλάβαιναν την προθεσμία του 24ώρου και με τη διαδικασία του αυτοφώρου με προσαγωγή του και με χειροπέδες στο δικαστήριο σύμφωνα με τον Νόμο, όπως επεδίωξαν… 4 φορές με εμένα!

 Γι’ αυτό, πρέπει να σεβόμαστε του Νόμους...  

Αλλά αυτό που σκεπτόμουνα μέσα στο μισοξύπνιο μου, ήταν, ότι νέοι συμπολίτες μας, πρωτόβγαλτοι ως αιρετοί στις δημοτικές μας υποθέσεις, «έχουν το τάλαντο και την ικανότητα» να διαβλέπουν και να προβλέπουν και να το δηλώνουν δημόσια δια του Τύπου, πως ένας συμπολίτης μας όπως ο κ. Ι. Μαργέτας, με παλαιότερη εμπειρία στα κοινά ως αιρετός δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει δημοτική παράταξη και αν αυτό συμβεί, θα είναι στην αντιπολίτευση!!!

Αυτό κι’ αν δεν είναι θεσμική εκτροπή - > σκεπτόμαστε με βαθύ προβληματισμό…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

Τοπικός δημοσιογράφος

===============================================================

FACEBOOK

    • Σταμάτης Δαμαλίτης
      Εχουν μεγάλη πλάκα οι άνθρωποι! -  Με ρωτούν να τους πω προφορικά τι γράφω, για να μην κάθονται να διαβάζουν(!) -> μου λένε χαρακτηριστικά... Δεν υπάρχει χειρότερη δυστυχία να κυκλοφορείς ανάμεσά τους...

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ
      Αν κάποιος θίξει τα κακώς κείμενα τον περιμένει μήνυση ή το λεγόμενο μπουλινγκ ή απαξίωση. Αντι να προβληματιστεί η όποια  Διοίκηση να διορθώσει αν χρειάζεται και να ζητήσει συγνώμη ακόμα, αν προκύπτει θέμα, σπεύδει να "κατατροπώσει" Η ιστορία έχει δείξει λοιπόν ότι οι αλαζονικές διοικήσεις δεν κρατάνε πολύ και παρ ότι το διαισθάνονται γίνονται πιο αλαζονικές.
      4

Δεν υπάρχουν σχόλια: