Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ο Τάσος Τόκας Δ.Σ. επικ. της ΝΕΔΗΠΕΡ -> Οι εντυπώσεις μου κατά την επίσκεψη στην ΄Έκθεση Φωτογραφίας στην Ερμιόνη...

 

Tasos Tokas 

Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφτηκα χθες το βράδυ, τον χώρο όπου γίνεται η μοναδική έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης στα γραφικά σοκάκια της Ερμιόνης.

Η γραφικότητα που δημιουργούσαν οι πανέμορφες φωτογραφίες, πάνω στους πέτρινους τοίχους, τα παλιά παράθυρα και τις πόρτες, αναδεικνυόταν από τον λιτό και προσεγμένο φωτισμό, που έδινε τα απαραίτητα χρώματα με εκπληκτικό αποτέλεσμα .

Το κλίμα ιδιαίτερα ζεστό για όλους, που γινόταν ακόμα θερμότερο από την μουσική και τα τραγούδια της ορχήστρας που απαρτιζόταν από ντόπιους καλλιτέχνες.

Στη φετινή εκδήλωση υπήρχε μια θετική και πρωτότυπη ιδέα, μια διαφορετική κάλπη, όπου καλούνταν οι επισκέπτες της έκθεσης να ψηφίσουν κατά προτεραιότητα, ποια θέματα νομίζει ο καθένας πως πρέπει να λυθούν στην Ερμιόνη άμεσα ( υπήρχε λίστα προτεινόμενων θεμάτων) ή να προτείνει άλλα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ψυχή της εκδήλωσης, την κ. Ρίνα Λουμουσιώτη για τη ζεστασιά στην υποδοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: