Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Βιβή Σκούρτη -> το είπε και το κάνει πράξη: - ...και μετά τις εκλογές και παντα , θα είμαι εδώ...

Να μια γεύση του επιτελικού κράτους...



Παρά το γεγονός ότι στον κομματικό μας χώρο υπάρχουν εξελίξεις που μας λυπούν, εγώ για άλλη μια φορά θα απευθυνθώ ιδιαίτερα στους συμπολίτες αυτούς που ψήφισαν Ν.Δ. για να τους κάνω γνωστό το τι είπε ο αρχηγός του «επιτελικού κράτους» και Πρωθυπουργός της χώρας, για το τι περιμένει το ΕΚΑΒ.

        Ψηφίσατε λοιπόν, να δοθεί η δυνατότητα στον Μητσοτάκη να μην κάνει προσλήψεις, αλλά να δημιουργήσει -όπως λέει- μικτά πληρώματα  με πυροσβέστες, αλλά και φαντάρους....

        Με άλλα λόγια, στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, αν χρειαστεί να γίνει διακομιδή και ταυτόχρονα υπάρχει πυρκαγιά, να επιλέξουμε που θα πάει ο πυροσβέστης στη διακομιδή ή στην πυρκαγιά;; ...    

        Με τον τρόπο αυτό, το επόμενο βήμα θα είναι σίγουρα δοσμένο στους ιδιώτες! Πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά θα σε μεταφέρουμε!

Έτσι δεν θα ανησυχεί και η κ. Τατιάνα Στεφανίδου στην περίπτωση που γίνει κάποιο επόμενο ναυάγιο με πρόσφυγες και μετανάστες να χρειαστεί να προσφύγουν ασθενοφόρα και να μείνουμε εμείς χωρίς!! ...

       Αγαπητοί συμπολίτες, επειδή υποσχέθηκα ότι θα ενημερώνω πολύ τακτικά για κάθε Υπουργό της Κυβέρνησης του «κυρίου επιτελικού», σήμερα θα σας πω για τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη, ένα ακόμα ορφανό του Σημίτη, που είδε φως και μπήκε στην αυλή της οικογένειας Μητσοτάκη.

        Για δείτε την άποψη του κυρίου αυτού, για το που οφείλεται η χρεοκοπία της χώρας μας: «Περισσεύουν 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι, που ο καθένας από αυτούς κοστίζει στο Κράτος  ένα εκατομμύριο για 35 χρόνια δουλειάς. Επομένως το συνολικό κόστος είναι στα 300 δις».

           Να λοιπόν το πώς προέκυψε το Ελληνικό χρέος!

    Ανατριχίλα προκαλεί η άποψη του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης του συλλογισμού «Ο σκύλος έχει τέσσερα πόδια, το τραπέζι έχει τέσσερα πόδια, άρα το τραπέζι είναι σκύλος».

Και για προβληματισμό σε όσα προκύπτουν καθημερινά, βρίσκω πάλι επίκαιρους τους στίχους του ποιητή Μιχ. Κατσαρού, στο ποίημα «Κατά Σαδδουκαίων:

«Πλήθος Σαδδουκαίων

Ρωμαίων υπαλλήλων

μάντεις και αστρονόμοι

(κάποιος Βαλβίλος εξ Εφέσου)

περιστοιχίζουν τον Αυτοκράτορα.

Κραυγές απʼ τον προνάρθηκα του Ναού…»

                                   Βιβή Σκούρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: