Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Βιβή Σκούρτη -> είπε πως θα είναι εδώ και μετά τις εθνικές εκλογές με πολιτικό λόγο και με παρρησία όπως πάντα και το κάνει πράξη!! …


Ουαί  στο πολιτικάντικο στοιχείο, που για το μικρόβιό τους δεν υπάρχει εμβόλιο να το θεραπεύσει και θα κάνει εμάς τους άλλους... συνεχώς να υποφέρουμε … Stam. Dam. D.

 ========================================================================================================================



Ο  Θουκιυδίδης δεν υπάρχει να καταγράψει τον Πελοποννησιακό Πόλεμο των ημερών μας ...



Σε συνέχεια των σκέψεων μου για ότι συμβαίνει στη ΝΔ με την εκπαραθύρωση του Περιφερειάρχη Π. Νίκα και μετά τις δηλώσεις του ότι τη Δευτέρα θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη, όπου κατά δήλωση του "αυτά που θα πει θα συζητούνται για πολλά χρόνια", φαίνεται ότι ένας νέος Πελοποννησιακός πόλεμος ξεκινά. 

Ο Θουκυδίδης βέβαια δεν υπάρχει για να τον καταγράψει και ο κ. Νίκας ως έμπειρος φιλόλογος με αυτή του την ρήση, ίσως και να θέλει να αναλάβει τον ρόλο του Θουκυδίδη.

Είμαστε λοιπόν σε αναμονή και ιδιαίτερα των όσων πρόκειται να πράξουν οι γαλάζιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες, που είτε εκλέγησαν με τον κ. Νίκα, είτε προσέχωρησαν.

Θα πειθαρχήσουν στην κομματική απόφαση στηρίζοντας τον εκλεκτό του Σαμαρά κ. Δ. Πτωχό;

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ένας μεγάλος φιλόσοφος έλεγε ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνετε και όταν επαναληφθεί μοιάζει με φάρσα, με δεδομένο δε ότι δεν υπάρχει Θουκυδίδης, αλλά ούτε και κάποιος που να διαθέτει τις ικανότητες του για την καταγραφή.

Αναμένουμε!

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη 


Δεν υπάρχουν σχόλια: