Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Όλη η Ελλάδα και εδώ στο Δήμο μας στη φιλοσοφία και στις πρακτικές του Γκέμπελς - μπροστά στον ναρκωμενο και ανενημέρωτο λαό...


Ο χαρούμενος ταξιδευτής...

 Γράφει η Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

Ο αλαζόνας Πρωθυπουργός σαν χαρούμενος ταξιδιώτης επισκέφθηκε λέει τη Λάρισα, για να εξαγγείλει μέτρα υπέρ των πλημμυροπαθών, αλλά είπε στους φορείς και στους δημοσιογράφους ούτε λίγο, ούτε πολύ: «Αυτά τα μέτρα θα σας τα πουν οι υπουργοί μου. Εγώ δεν ασχολούμαι με λεπτομέρειες, βιάζομαι να πάω στον Έβρο και την Τρίτη θα πάω στην Ε.Ε.!»

        Η συμπεριφορά αυτή θυμίζει πολιτευτή της 10ετίας του 1950, που όπως λέει και το τραγούδι: «Ήρθε ο Βουλευτής στο χωριό, βόλτες από ‘κει κι από ‘δω, μοιράζει υποσχέσεις στους αγρότες...»

        Την ίδια στιγμή, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας τα ΜΑΤ έπνιγαν με χημικά τους διαμαρτυρόμενους πολίτες!

        Βλέπετε, ότι η ανίκανη πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους φασίστες Κροάτες που έκαναν σουλάτσο στη χώρα μας, είχε την ικανότητα να προνοήσει να μη βραχούν τα χημικά και τα δακρυγόνα, γιατί για την Κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι άκρως χρειαζούμενα.

        Μέσα στον ορυμαγδό της λάσπης, θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μια άλλη σκέψη, η οποία με προβληματίζει, για το πώς δηλ. λειτουργεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

        Ρώτησα κι έμαθα ανθρώπους που γνωρίζουν και θεωρώ πως το έχω ξαναγράψει·εγκατάλειψη αεροδρομίου σε καιρό πολέμου σε τούτη τη χώρα δεν έχει συμβεί ιστορικά ουδέποτε!

Αντίθετα, συνέβη με τις φωτιές στην 111 πτέρυγα μάχης στη Ν. Αγχίαλο και μάλιστα σε καιρό ειρήνης, που συνοδεύτηκε με την καταστροφή στις αποθήκες πυρομαχικών.

        Αντιλαμβάνομαι τον πόνο των υπερήφανων πιλότων μας, που μπήκαν σ’ αυτή τη διαδικασία.

        Κι ενώ το γεγονός αυτό δεν έχει κατακάτσει, ήρθε να προστεθεί ένα άλλο πρωτόγνωρο γεγονός που συνέβη στη στρατιωτική βάση του  Στεφανοβικείου, στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού.

   Εκεί είδαμε φωτογραφίες που συνθλίβουν το πατριωτικό συναίσθημα κάθε Έλληνα· τα ελικόπτερα να κολυμπούν στο νερό. Εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού σε αχρηστία.



·      Η άμυνα της πατρίδας μας σε κίνδυνο.

·      Η δυνατότητα συνδρομής στις διασώσεις των πλημμυροπαθών ανύπαρκτη.

Αρχικά μάς είπαν, ότι δεν είναι σε λειτουργία τα ελικόπτερα και το ερώτημα είναι πού πηγαίνουν τα εκατομμύρια που δίνονται για ανταλλακτικά;

        Με πόνο επίσης είδαμε μέσα στα νερά να κολυμπάνε και τα επιθετικά «ΑΠΑΤΣΙ».  Συγκαταλέγονται και αυτά στα εκτός λειτουργίας;

Τότε οι σκέψεις μας για το πού πάμε γίνονται εφιάλτες!

        Προεκλογικά έλεγα ότι τούτη η Κυβέρνηση της οικογένειας Μητσοτάκη εκτός από ανίκανη, είναι και εθνικά επικίνδυνη κι έρχονται τα απανωτά γεγονότα να το επιβεβαιώνουν με τον πλέον τραγικό τρόπο!

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: