Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Βιβή Σκούρτη -> Όλα τα είχαμε, μάς ήρθαν και οι δηλώσεις για τη Συνθήκη της Λωζάννης!! ....

Βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα σχέδιο, που στο βωμό της Αμερικανικής εντολής «βρέστε τα με την Τουρκία», η εθνική μας κυριαρχία αρχίζει να κλονίζεται. Ο κλονισμός αυτός προέρχεται από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πρόσφατα είχε δηλώσει ότι κάποια ζητήματα εθνικής κυριαρχίας είναι συζητήσιμα.

Ήρθε η επίσκεψη Ερντογάν, ήρθαν οι υποκλίσεις Γεραπετρίτη, για ν’ ακολουθήσει ως λαγός ο Βουλευτής της Ν.Δ. Άγγελος Συρίγος με τις δηλώσεις, ότι το 97% της Συνθήκης της Λωζάννης είναι παρωχημένες!

Η Συνθήκη λοιπόν για τη Ν.Δ. που ορίζει τα όρια του Τουρκικού κράτους είναι παρωχημένη!

Η Συνθήκη που καθορίζει ότι δεν υπάρχει Τουρκική μειονότητα στη χώρα μας, αλλά Μουσουλμανική είναι παρωχημένη.

Η Συνθήκη που ορίζει τη μη αποστρατικοποίηση στα ελληνικά νησιά μας είναι παρωχημένη!

          Ο Κυρ. Μητσοτάκης λοιπόν, διαμέσου του Άγγ. Συρίγου εγκαταλείπει την Εθνική γραμμή που σταθερά ακολουθούν οι Κυβερνήσεις, καταγγέλλοντας κατά καιρούς την Τουρκία που παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάννης, βοηθώντας εξ αντικειμένου την αναθεωρητική πολιτική του Ερντογάν.

          Αντιλαμβανόμαστε ότι το σχέδιο έχει ήδη στηθεί. Το σχέδιο αυτό προϋποθέτει και μετακινήσεις Βουλευτών μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ώστε να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα οι παραχωρήσεις προς την Τουρκία.

          Και αντί τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να αναδεικνύουν το ζήτημα αυτό, μας λένε πόσο σπουδαίος πρωθυπουργός είναι ο Κυρ Μητσοτάκης, που έβγαλε από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη τον Οικονόμου και έβαλε τον κατ’ εξοχήν άνθρωπο των Αμερικάνων Μ. Χρυσοχοΐδη, εκείνον που έδιωξε το 2021 για τη μη αποτελεσματική διαχείριση των πυρκαγιών και τοποθέτησε στο Υπ. Υγείας τον «αδιευκρίνιστο» Υπουργό της Νοβάρτις Ά. Γεωργιάδη.

          Όσο για την Υπουργό Εργασίας, αφού στον υπουργικό θώκο βρίσκεται η Δ. Μηχαηλίδου να κοιμόμαστε ήσυχοι, μιας και πριν λίγες ημέρες μας δήλωσε ότι το περπάτημα χιλιομέτρων κάνει καλό στους μαθητές.

Αυτή είναι η πραγματικότητα πίσω από τα γεγονότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: