e-mail στο blog …
Ο οικισμός Ράδο της Κοινότητας Διδύμων Δήμου Ερμιονιδας -> δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι χωρίς νερό!!! ...
Πήγαμε χθες στο Ράδο με τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Διδύμων κ Κων/νο Μπουγιούρα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ Αποστόλου Παναγιώτη στη συνάντηση των κατοίκων για το θέμα του νερού.
Από τη μία πλευρά είχαμε τους κατοίκους όλου του χωριού να διαβεβαιώνουν ότι στις βρύσες τους σε ολόκληρο το χωριό δεν τρέχει νερό και από την άλλη είχαμε το χθεσινό έγγραφο του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας κ Μπίμπα Α. που ανέφερε ότι «το χωριό δεν τελεί υπό καθεστώς μη ύδρευσης» όπως ανέφερε στο θέμα του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος ο Πρόεδρος του οικισμού.
Συνεχίζοντας στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται σε: « πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες, δηλαδή να μην διακόπτεται για τις λίγες ώρες η υδροδότηση των κατοικιών που βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο του οικισμού.
Τις εν λόγω αναφορές σύσσωμοι οι κάτοικοι τις θεώρησαν παραπλανητικές και εξωπραγματικές.
Επιπλέον, οι κάτοικοι δήλωσαν πως δεν θεωρούν αξιόπιστη την πρόταση της ΔΕΥΑΕΡ για το παλαιό πηγάδι και ζητούν την άμεση αποδοχή δωρεάς του ιδιώτη από το Δ.Σ της ΔΕΥΑΕΡ, που δίνει λύση στο πρόβλημα.
Καλούμε τους αρμόδιους να λειτουργήσουν με ενσυναίσθηση για ένα χωριό που
ταλαιπωρείται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι χωρίς νερό.
Κρανίδι 31 Ιουλίου 2025
Γιάννης Μαργέτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου