Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η Βιβή Σκούρτη ανακοινώνει στους συμπολίτες την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακή Σύμβουλος....

...Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος ο ευσεβής της πόθος!! 
...Αν και η Βιβή έχει μεγάλη εμπειρία στους πολιτικούς αγώνες!! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιατί αποφάσισα να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό 
«Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Δέδε.

  • Για την ανάπτυξη σύγχρονου οδικού δικτύου σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα και κυρίως στο οδικό δίκτυο της Ερμιονίδας που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.
  • Επιθυμώ να συμβάλλω στη τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας και ιδιαίτερα της Ερμιονίδος με σεβασμό στο περιβάλλον και προβολή της κουλτούρας της περιοχής.
  • Ως εκπαιδευτικός και ως πολίτης που έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον πολιτισμό της πατρίδας μου, επιθυμώ να εργαστώ για την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Αργολίδας και της Ερμιονίδας γενικότερα.
  • Για να γίνει η Ερμιονίδα τόπος Αρχαιολογικού Τουρισμού με την ανάδειξη των αρχαιοτήτων της και την απόκτηση κατάλληλων υποδομών για αυτές.
  • Για τη λύση επιτέλους του προβλήματος της λειψυδρίας τόσο ως προς το πόσιμο νερό, όσο και του νερού προς άρδευση με τα κατάλληλα έργα και σε απόλυτο πάντα σεβασμό με την προστασία του περιβάλλοντος. Εκτός από την έλευση του νερού από τον Ανάβαλο θα χρειαστεί να δούμε με την απαραίτητη επιστημονική προσοχή και περιβαλλοντική ευαισθησία και την αφαλάτωση.
  • Για να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της αγροτιάς, τους ανθρώπους του μόχθου που παράγουν τα προϊόντα της αργολικής γης. Να βοηθήσουμε στην τυποποίηση τους   και την προώθησή τους στις αγορές της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.
  • Για τη σωστή χωροταξική κατανομή των δημοσίων υπηρεσιών σε όλη την Αργολίδα.
  • Για να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Ερμιονίδας από όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες,  όπως επιβάλλει το Σύνταγμα.

Γιατί με το συνδυασμό του Γιώργου Δέδε μιλάμε για τη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: