Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

"Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" | Μορφές Έκφρασης | Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης


Μια ανάσα τέχνης στην περίοδο του εγκλεισμού! Η θρυλική παράσταση του Θωμά Κινδύνη με τίτλο: "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" έρχεται ξανά μπροστά στις οθόνες σας για να σας ταξιδέψει στον κόσμο των Χριστουγέννων, των ξωτικών και φυσικά της παράδοσης! 

Ήταν το βράδυ της 22ης Δεκεμβρίου 2018 που τα μέλη της #χοερ σε μία απίστευτη σύμπραξη με τον αθηναϊκό θίασο "Μορφές Έκφρασης", πλημμύρισαν με εορταστικά χαμόγελα τους μικρούς & τους μεγάλους θεατές που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στον Πολυχώρο "Artiki", σε μια διπλή Sold out παράσταση. 

Η παράσταση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της Χορευτικής ομάδας Ερμιόνης για τα 5 χρόνια ύπαρξης & πολιτιστικής προσφοράς της. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 7/01/2021 για να την απολαύσετε.


Λίγα λόγια για την παράσταση: Μία παρέα παιδιών βγαίνουν να πουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις γειτονιές τους, όμως έρχονται αντιμέτωποι με τις κλειστές πόρτες των νοικοκυραίων. Τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται ο Καλαντομάγος, ο οποίος αποφασίζει να «μεταφέρει» τα παιδιά στο μαγικό κόσμο των ελληνικών Χριστουγέννων;;; 

Σας ευχαριστούμε! #χοερ


Δείτε την παράσταση 

Δεν υπάρχουν σχόλια: