Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

(ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΕΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ)

 

 Να δούμε πόσο ακόμα θα κατρακυλάει ο Δήμος μας (!) στην ολισθηρή ατραπό που  περπατάει...  δια των εκπροσώπων του, στην ασέβεια των θεσμών κι' όχι μόνο ...

Μήπως αυτοί οι κύριοι  θέλουν να διοικούν δικτατορικά.;;; 

Και καλά αυτοί  "άρχοντες" μπορεί να έχουν τους λόγους τους... που αρνούνται τον έλεγχο, αλλά αυτός ο κυρίαρχος λαός γιατί δεν βγαίνει από τη νάρκη του, να διεκδικήσει τα δικαιώματα που έχει;; ...

Ωστόσο, η παραβίαση του Δημοτικού Κώδικα είναι ταυτόχρονα και  ποινικό αδίκημα,  γιατί απορρέει από το Νόμο!!

Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι εάν ο κ. δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ εξακολουθούν να μην ανταποκρίνονται στο δικαίωμα του ελέγχου που ζητάτε, υπάρχει και η δικαστική οδός. Να απευθυνθείτε στον κ. Εισαγγελέα. 

Ο Δήμος και η δημοτική επιχείρηση -> ΔΕΥΑΕΡ  στην περίπτωσή που αναφέρεται στην καταγγελία σας, δεν είναι τσιφλίκι  δικό τους... 

Οφείλουν το συντομότερο  δυνατό, να ανταποκριθούν στο αίτημά σας. Εκτός πιά, να υπάρχουν άλλοι λόγοι... που αρνούνται!

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

'Τοπικός δημοσιογράφος 

================================================================================================================================================

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Πέμπτη 19  Μαϊου 2022

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΕΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

    Αγαπητοί συνδημότες,

Ως Συντονιστική Επιτροπή της Αντιπολίτευσης αποστείλαμε στις 07 -04-2022 επιστολή στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ, για να προγραμματίσουμε επισκέψεις σε όλες τις γεωτρήσεις, δεξαμενές και αντλιοστάσια  της ΔΕΥΑΕΡ, με σκοπό να διαπιστώσουμε από κοντά την  υφιστάμενη κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει  μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου.

Με την επιστολή ζητήσαμε  να μας δώσουν τους αρμόδιους υπαλλήλους ανά δημοτική ενότητα, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να καθορίσουμε χρονικά τις επισκέψεις μας, οι οποίες θα γίνονταν μέχρι το τέλος Μαϊου 2022.

Όμως βλέποντας ότι δεν  έχουν απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, αποστείλαμε 2η επιστολή στις 29-04-2022, υπενθυμίζοντάς τους πως περιμένουμε ακόμα να γίνει δεκτό  το αίτημά μας.



Προτείναμε μάλιστα να μας εξυπηρετήσουν και εκτός του ωραρίου εργασίας τους, οι παρακάτω υπάλληλοι και εργαζόμενοι οι οποίοι γνωρίζουν καλά τη λειτουργία  των εγκαταστάσεων:   

ΔΕ  Κρανιδίου:  Κωτσαράς Ιωάννης

ΔΕ Ερμιόνης :    Πραχαλιάς  Γεώργιος

Βιολογικοί:        Κοτταράς  Κωνσταντίνος

Υπενθυμίζουμε ότι με αυτούς τους υπαλλήλους που προτείναμε, ώστε να γίνει η αυτοψία, είχαμε κατά το παρελθόν και από τη θέση της αντιπολίτευσης αλλά και από την θέση της πλειοψηφίας άψογη συνεργασία όποτε και όσες φορές τους ζητήθηκε.

Όμως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και φυσικά ο Δήμαρχος Ερμιονίδας που έχει την εποπτεία όλων των Νομικών Προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου, φαίνεται πως έψαχναν πολύ καιρό πως θα αποφύγουν τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, από την αντιπολίτευση!!

Έτσι στις 11-05-2022 (ένα μήνα σχεδόν μετά την πρώτη επιστολή μας),  με μία απαράδεκτη απάντηση αρνήθηκαν να κάνουν δεκτό το αίτημά μας, δηλαδή τον έλεγχο από την αντιπολίτευση, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως θα ήταν αν όχι παρανοϊκό, υπερβολικό να υποχρεώσουν τους υπαλλήλους να συμμετέχουν στις επισκέψεις μας. >>>>>>>>>>>>>


Η αρνητική απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ στο αίτημά μας να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις  ύδρευσης και αποχέτευσης της  Δημοτικής Επιχείρησης, δηλαδή όλες τις γεωτρήσεις, δεξαμενές, αντλιοστάσια και τους βιολογικούς της ΔΕΥΑΕΡ, με σκοπό να διαπιστώσουμε από κοντά την  υφιστάμενη κατάσταση δείχνει απλά την νοοτροπία της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την διαχείριση των κοινών. Αρνούνται τον έλεγχο λες και πρόκειται για δική τους επιχείρηση και κάνουν ότι θέλουν.

Καλούμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας να πάρει πίσω την αρνητική απάντηση και να κάνει δεκτό το αίτημά μας, το αίτημα ουσιαστικά των δημοτών οι οποίοι έδωσαν με την ψήφο τους σε εμάς το δικαίωμα να τους αντιπροσωπεύουμε.

Εμείς ταυτόχρονα θα ενημερώσουμε και τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου στον Νομό Αργολίδας.

 

Η  Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

      Λάμπρου Αναστάσιος       Τόκας Αναστάσιος          Αποστόλου Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: