Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Άλλα ακούσαμε στον απολογισμό του δημάρχου, άλλα αναφέρουν οι δ.σ. της αντιπολίτευσης στην αναφόρα τους προς τον κ. Εισαγγελέα (σήμερα) και άλλα αναρτούνται και διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου !! ...

Καθαρή βαβελοποίηση  στο Δήμο μας! ...







>>> https://ermionida.gr/

Κατασκευή 2 γηπέδων τένις στο κτήμα δωρεάς Κώστα Δημότση «Έλληνα» – Εχθρός των έργων ο κ. Τόκας

Κρανίδι, 03/06/2022

Ανακοίνωση

Ο κ. Τόκας με 3 έγγραφα που απέστειλε προς εμένα και δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο, ζητάει ενημέρωση για τις εργασίες που διαπίστωσε ότι εκτελούνται στο κτήμα δωρεάς Κώστα Δημότση.

Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει με ποιά απόφαση πραγματοποιούνται αυτές οι εργασίες, ότι δήθεν παραβιάζεται η βούληση και η επιθυμία του δωρητή Κώστα Έλληνα, που είναι η κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου που θα φέρει το όνομά του και αναρωτιέται για ποιόν λόγο δεν ενημερώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο για την εκτέλεσή τους.

Ελπίζω όντως να έχει άγνοια ο κ. Τόκας και να μην έχει ενοχληθεί από την πραγματοποίηση ενός ακόμη έργου στον Δήμο μας.>>>>

Θα του υπενθυμίσω ότι με την υπ’ αριθμ. 64/2021 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας ορίστηκε η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ πενταμελής Συντονιστική Επιτροπή “Κλειστό Γυμναστήριο Κωνσταντίνος Δημότσης ή Έλληνας” με Πρόεδρο τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μαχαίρα Μανώλη και μέλη τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Μίζη Δημήτριο και Στρίγκου – Φωστίνη Άννα, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Κρανιδίου κ. Αντώνιοζα Νικόλαο και τον Κοινοτικό Σύμβουλο Κρανιδίου κ. Βρεττό Αθανάσιο.

Σύμφωνα την εν λόγω Απόφαση, την οποία υπερψήφισε ο κ. Τόκας, σκοπός της νεοσυσταθείσας Συντονιστικής Επιτροπής είναι να προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες για την προώθηση και υλοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου στο κτήμα των 8,5 στρεμμάτων στη θέση Γκολέμι Κρανιδίου, δωρεάς Κώστα Έλληνα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες αξιοποίησης της δωρεάς και της πραγματοποίησης της επιθυμίας του μεγάλου ευεργέτη του Δήμου μας Κώστα Δημότση – Έλληνα.

Σχετικά με τον χώρο ο οποίος προορίζεται για τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, καθώς και τον τρόπο καταμερισμού και διάθεσης του ποσού των 200.000,00€ της δωρεάς, αρμόδιο για την λήψη απόφασης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας.

Η Συντονιστική Επιτροπή ομοφώνα αιτήθηκε τρεις φορές προς τον Δήμο Ερμιονίδας την κατασκευή 2 γηπέδων τένις σε περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, έτσι ώστε να μην θιγεί στο ελάχιστο η βούληση του μεγάλου δωρητή Κώστα Δημότση για την κατασκευή του.

Τον Απρίλιο του 2022 η Συντονιστική Επιτροπή βρήκε προσφορά για την κατασκευή 2 γηπέδων τένις στο κτήμα των 8 στρεμμάτων, σε χώρο εκτός της εγκατάστασης του κλειστού γυμναστηρίου.

Για την υλοποίηση της παραπάνω δωρεάς ήταν απαραίτητη η απομάκρυνση 20 ελαιόδεντρων και η διαμόρφωση του χώρου μέσω χωματουργικών εργασιών.

Τις εργασίες αυτές οποίες αιτήθηκε να τις κάνει δωρεάν ο κ. Σακελλαρίου Σταμάτης με το υπ’ αριθμ. 2867/2835/13-04-2022 έγγραφό του προς την Συντονιστική Επιτροπή.

Η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε με πλήρη απαρτία στις 28/04/2022, ομόφωνα αποφάσισε να αποδεχθεί την δωρεά του κ. Σακελλαρίου Σταμάτη ως ιδιαίτερα συμφέρουσα λύση και εισηγήθηκε την αποδοχή της από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: