Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Δημήτρης Καμιζής πρώτος Δήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας έκανε έργα και τα θυμάται ενώ άλλοι σήμερα, αναγκαστικά τον ακολουθούν....

 ...Και εγώ  τι να πω για τα μεγάλα εκτενή ρεπορτάζ μου ->  για τη «γιορτή του ροδιού στην Ερμιόνη» και τη γιορτή της  ελιάς και ελαιόλαδου στο Κρανίδι...

...αλλες  εποχές βλέπετε και άλλα  ήθη  από το σήμερα, που δεν γυρίζουν σκεπτόμαστε και μας πιάνει μελαγχολία ...

stam.dam.d

===============================================================================================================

FACEBOOK

O  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ είναι με το χρήστη Amy Mona. 


Γιορτή ροδιού στην Ερμιόνη!

Μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου Ερμιονίδας το 2011 που εξελίχθηκε σε θεσμό.

Χθες 28 Οκτωβρίου ,παράλληλα με τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου πραγματοποιήθηκε στην Ερμιόνη και η γιορτή του ροδιού,αυτού του εκλεκτού προιόντος της Ερμιόνης.Την γιορτή αυτή όπως είναι γνωστό την καθιερώσαμε από το 2011 όπως το ίδιο κάναμε και στο Κρανίδι και για το άλλο εκλεκτό προιόν της Ερμιονίδας ,το λάδι.

Ο σκοπός μας ήταν αφ ενός μεν να τιμήσουμε τους παραγωγούς μας και να αναδείξουμε με σχετικές ομιλίες και συζητήσεις την αξία των προιόντων μας και κατ επέκταση του τόπου μας αφ ετέρου δε να διαφημίσουμε αυτά τα προιόντα.

 Γνώμη μου λοιπόν με αφορμή την χθεσινή γιορτή είναι ότι πρέπει να πραγματοποιούνται μοναδικά και ξεχωριστά από κάθε άλλη εκδήλωση και εορτασμό και να συγκεντώνουν το κοινό με την δική τους δυναμική. Όχι να γίνονται με την ευκαιρία άλλου σημαντικού γεγονότος όπως πχ με τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.Το ίδιο βέβαια ΄και περισσότερο ισχύει και για την Εθνική μας Επέτειο!

Ας μην μπερδεύουν οι διοργανωτές ανόμοια πράγματα υπό το κράτος του άγχους "να μαζέψουμε κόσμο" γιατί έτσι υποβαθμίζονται αμφότερα..

Οι φωτογραφίες είναι από την γιορτή του ροδιού στην Ερμιόνη το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: