Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ -> γι' αυτά που έγραψες για εμένα Δήμαρχε ...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ -> γι' αυτά που έγραψες για εμένα Δήμαρχε ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ...

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Να νοικοκυραίοι της ΔΕΥΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ με πρώτο τον πρόεδρο Αριστείδη Μπίμπα "να μάλαμα" !!!....

Να τους χαιρόσαστε κ. δήμαρχε...
- > Και εμείς να χαιρόμαστε εσάς...

Αυτή η εικόνα που βλέπετε έξω από το πατρογονικό μου σπίτι με εξωτερική παροχή νερού είναι τώρα 3 μήνες. 

Από την ημέρα που την τοποθέτησαν οι υδραυλικοί της ΔΕΥΑΕΡ, αφού  τηλεφωνούσα στον πρόεδρο Αρ. Μπίμπα και αυτός δεν σήκωνε το τηλέφωνο, τελικά επικοινώνησα με υπάλληλο για το πρόβλημά μου, μου είπε πως θα ενημερώσει  τον πρόεδρο. 

Η ίδια υπάλληλος λίγες μέρες μετά με ενημέρωσε τηλεφωνικά πως η αποκατάσταση με υπόγεια τη σωλήνα θα γίνει μέσα σε μια εβδομάδα. Μιλάμε τώρα για  τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Στις 25 Σεπτεμβρίου συνάντησα τον Αρ. Μπίμπα στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντ. Μήτσα Στην Ερμιόνη. Του αναφέρθηκα σ’ αυτή την εκκρεμότητα που η εικόνα της δεν υπάρχει ούτε σε πόλη τριτοκοσμικής χώρας…. 

Μου είπε πως θα στείλει το συνεργείο για αποκατάσταση, αλλά μέχρι σήμερα, ακόμα περιμένω... Παρ' ότι του είπα πως δεν θέλω γκρίνιες και αναφορές στο διαδίκτυο...

Θα ήθελα να ξέρω, πως αισθάνεται και τι σκέπτεται ο  κ. δήμαρχος γι’ αυτή την κατάντια - κι’ όχι μόνο - που υπάρχει στο Δήμο μας και με τι κριτήρια επέλεξε τους στενούς του συνεργάτες -> αιρετούς και διορισμένους...

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 

Τοπικός δημοσιογράφος    
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Άλλες  εικόνες στην πόλη μας - για πολύ χρόνο -  που δεν μας τιμούν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: