Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Χ.Ο.ΕΡ | ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑΣ | 05.08.2023

 



Γιατί η Ανθούλα μας το άξιζε, το αξίζει και θα το αξίζει..

Στο κατάμεστο προαύλιο της Kοινότητας Ερμιόνης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5.08.2023, η ομολογουμένως επιτυχημένη ετήσια παράσταση της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης με τίτλο: "Μέσα από τα μάτια της Ανθούλας" και θέμα το εικαστικό έργο της τοπικής μας ζωγράφου με επίκεντρο τα φανταστικά έργα που φιλοτέχνησε με θέμα τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές...

Στην εκδήλωση μας, παρουσιάστηκαν και πέντε βίντεο από το αρχείο της Ρίνας Λουμουσιώτη και της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης, πράγμα το οποίο διάνθισε την παράσταση μας, έδωσε φως στη πραγματική διάσταση της προσωπικότητας της Ανθούλας μας..

Ευχαριστούμε πολύ Ρίνα! ❤

Η παράσταση επίσης πλαισιώθηκε από 27 παιδιά της χορευτικής μας οικογένειας και 30 έφηβους-ενήλικες που ζωντάνεψαν τους πίνακες της Ανθούλας μας και πραγματικά έλαμψαν πάνω στην σκηνή...



Τους ευχαριστώ 🧡

Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" επίσης: >>>>>

▪️Στους 35 ανθρώπους που μας βοήθησαν οικονομικά, στους χορηγούς μας κοινώς, που κάθε φορά εκπληρώνουν τις παραστασιακές μας επιδιώξεις!

▪️Στα μέλη του χορευτικού μας ταξιδιού, που ομόρφυναν, απογείωσαν και παραμέρισαν για λίγο την προσωπική τους ζωή για να έχουμε ως ομάδα αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

▪️Τους αφανείς ήρωες, πίσω από τη σκηνή που στιγμάτισαν καθοριστικά το παραστασιακό αποτέλεσμα, την Γιώτα, την Μιρέλα, την Κατερίνα, τον Κώστα, τον Γιάννη, την Καλομοίρα 🧡

▪️ Τους μουσικούς μας, που σε ένα ταξίδι αστραπή, έσφιξαν τα δόντια, πίστεψαν στον εγχείρημα και έβαλαν τα δυνατά τους: τον Μανούσο Κλαπάκη, τον Γιώργο Μαρινάκη, τον Ηλία Γάκο, τον Ηλία Μαυρίκη & τον Χρήστο Χάρη!

▪️Τον αντιδήμαρχο Ερμιόνης, Δαμιανό Κουτούβαλη για την βοήθεια που μας παρείχε!

▪️Όλους τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας που ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Χωρίς εκείνους & εκείνες, η παράστασή μας θα ήταν μια πρόβα χωρίς χειροκρότημα..

Και το χειροκρότημα καθώς και η έκρυθμη εξωτερίκευση θετικών σχολίων είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές αντιδράσεις που σχηματίζουν χαμόγελα παντού και μας κάνουν να ερχόμαστε πιο δυνατά το 2024 και με μεγάλη χαρά να διοργανώσουμε τους εορτασμούς των 10 χρόνων της ομάδα μας..

▪️Τον Θανάση και τον Θοδωρή Σκανδάλη για τον υπέροχο φωτισμό και το ξεχωριστό ήχο!

▪️Την Νάντια Ρόζου για τον σχεδιασμό της αφίσας!

▪️Την Άννα Μαζ για τις υπέροχες φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτό το δελτίο τύπου & τον κύριο Πάρη, την Κλειώ, τον Γιώργο και όλους τους συνεργάτες τους που ομορφαίνουν και αναδεικνύουν τις χορευτικές μας στιγμές μέσα από τις κάμερες τους 🧡 (Σύντομα περισσότερο υλικό)

▪️Τον Βαγγέλη Φραγκιαδάκη που μέσα σε λίγα λεπτά τηλεφωνικής συζήτησης και τελευταία σχεδόν στιγμή, με κατάλαβε, με πίστεψε, με εξυπηρέτησε, μου έκανε την τιμή να συνεργαστούμε ❣️

Είναι τιμή μας που όλους εσάς, σας έχουμε στο πλευρό μας!

Δεν είναι καθόλου εύκολο να στήνεις παραστάσεις με περίπου 80 συντελεστές..❤

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Εκ μέρους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης,

Κωστής Σκούρτης

#χοερ #anthoula

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: