Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Άστραψε και βρόντηξε η Βιβή Σκούρτη! -> «πήρε φωτιά το πληκτρολόγιό της» ...

… και ,  «μια στο καρφί και μια στο πέταλο» όπως πάντα…

===================================================================================================================

   Ω τέμπορα, ω μόρες! (ω καιροί, ω ήθη!)


Γράφει η Βιβή Σκούρτη

·      Μόλις έχασε ο Μπακογιάννης τον Δήμο Αθηναίων, η Κυβέρνηση αλλάζει σε μια νύχτα τον νόμο και παύει να συμμετέχει η Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. και αυτό για έναν απλό λόγο, για να μην μπορεί ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων, να δει τα «έργα και τις ημέρες» του Μπακογιάννη, με αποκορύφωμα το «ράβε-ξήλωνε» του «μεγάλου περιπάτου» της Πανεπιστημίου και όχι μόνο.

·      Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η οποία ψηφίστηκε για την τραγωδία στα Τέμπη, κόντρα στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Προκαταρκτική Επιτροπή, αποκλείστηκαν ουσιώδεις μάρτυρες, μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος του Σωματείου των Μηχανοδηγών που γνωρίζουν πάρα πολλά και προειδοποιούσαν για την κατάσταση πριν από την τραγωδία.

·      Η Κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι έδωσε αύξηση σε μερίδα των συνταξιούχων και από την άλλη μεριά αυξάνει τους μισθούς των υψηλόβαθμων στελεχών της ΔΕΗ και των Υπουργών που δεν είναι Βουλευτές! 

Η αύξηση του μισθού ενός Υπουργού που δεν είναι Βουλευτής, είναι ίση με το άθροισμα των αυξήσεων που θα λάβουν 84 μαζί συνταξιούχοι!

·      Η Κυβέρνηση εντελώς ξαφνικά -γιατί τώρα το ζητούν οι μεγάλες κατασκευαστικές Εταιρείες- αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε 30 χιλιάδες μετανάστες να εργαστούν.

Μέχρι τώρα κώφευε στα αγωνιώδη αιτήματα των αγροτών που ζητούσαν εργάτες γης και έκλεινε τα μάτια στη «μαύρη» εργασία.

Τώρα όσο για την αντίδραση Σαμαρά στο θέμα αυτό, καλά ξεμπερδέματα στους ορόφους της γαλάζιας πολυκατοικίας.

Βέβαια τον Ιούνιο θα έχουμε Ευρωεκλογές. Εκεί θα κριθεί η στάση κάθε πολιτικού σχηματισμού και βεβαίως η στάση του κάθε πολίτη. 

 Το - Δεν ξέρω - Δεν άκουσα - Δεν καταλαβαίνω, δεν ισχύει πια καθώς ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ΑΘΩΟ

Ή θα είσαι με τους αδύναμους και το δίκαιο ή με τα φανς και τους τραπεζίτες, που δυστυχώς οι τελευταίοι μπαίνουν οριζόντια στους περισσότερους κομματικούς σχηματισμούς, παλαιότερους, νεότερους, ίσως και πολύ νέους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: