Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Βιβή Σκούρτη -> " μια στο καρφί... και μια στο πέταλο .... -> περί εντίμων αστυνομικών ο λόγος ...

 


Προς τον έντιμο Αστυνομικό, - > συνέχεια...



Γράφει η Βιβή Σκούρτη


Πριν λίγες ημέρες, στο φόρουμ των Δελφών, ο μακροβιότερος Υπουργός Προστασίας του Πολίτης κ. Χρυσοχοΐδης διακήρυξε την ανασυγκρότηση της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς όμως να μας πει τι ακριβώς έκανε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μην χρειάζεται η Ελληνική Αστυνομία ανασυγκρότηση.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ομολογεί την αποτυχία του, πιστοποιώντας ότι είναι ο πλέον αποτυχημένος άρα και ανίκανος!

Αλήθεια, τι θα είχε να πει στον μόλις  τριάντα ενός ετών Αστυνομικό από τα Γρεβενά, που για να τα φέρει βόλτα δεν επέλεξε να μπει σε παράνομα κυκλώματα προστασίας και άλλων έκνομων ενεργειών, όπως  δυστυχώς κάνουν άλλοι, αλλά προτίμησε το έντιμο μεροκάματο στην οικοδομή, όπου και καταπλακώθηκε σε μια προσπάθεια αναστήλωσης ενός ερειπωμένου κτιρίου στον Πειραιά.

          Ο θάνατος αυτού του νεαρού θεωρώ ότι πρέπει να αφυπνίσει κάθε έντιμο Αστυνομικό και μαζί όλους εκείνους που αρνούνται να είναι «μπάτσοι», αλλά Αστυνομικοί.

Να απαιτήσουν τώρα από τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις να βγουν μπροστά και να ζητήσουν αύξηση των μισθών τους, ώστε να μη χρειάζεται να κάνουν δεύτερη δουλειά.

Να ζητήσουν τώρα από τον ανεκδιήγητο Σερίφη να εξηγήσει τι σημαίνει ανασυγκρότηση της Αστυνομίας και ποιες είναι οι δικές του ευθύνες  ως προς τούτη την ανασυγκρότηση και αν εμπεριέχεται σε αυτήν και η αύξηση μισθών.

Οι έντιμοι Αστυνομικοί πρέπει να απαιτήσουν από τους αντιπροσώπους των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων να αφήσουν το σταριλίκι στην τηλεόραση και να πάψουν να λιβανίζουν την Κυβέρνηση και τον ανίκανο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

          Ο Αστυνομικός για να είναι εγγυητής του ελεύθερου πολίτη, αντίστοιχα διώκτης του οργανωμένου εγκλήματος  και ένστολος δημόσιος υπάλληλος με δημοκρατικό φρόνημα, ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα πρέπει να είναι και καλά αμειβόμενος.

          Η θέση του  έντιμου δημοκρατικού Αστυνομικού βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και όχι εναντίον του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: