Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

"ΕΝΩΣΗ ΣΠΕΤΣΙΩΤΩΝ" - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 18.2.2019


Προς τα μέλη & τους φίλους του Σωματείου μας


Όπως ανακοινώσαμε στο περιοδικό μας ΣΠΕΤΣΙΩΤΙΚΗ ΗΧΩ (τ. 146, Δεκ. 2018, σελ. 10) την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 η Ένωση Σπετσιωτών, μαζί με τον Ερμιονικό Σύνδεσμο, οργανώνουν μουσική βραδιά με το σχήμα «Πέντε φωνές και τρεις κιθάρες» στο οποίο συμμετέχουν οι δάσκαλοι κιθάρας Διαμαντής Ανδρομηδάς (συμπατριώτης & μέλος της Ένωσής μας), Αριστοτέλης Βρεττάκης & Αλέκος Βελισσαρίου, ο ακορντεονίστας Διαμ. Παπαδόπουλος, στα κρουστά η Εύα Βελισσαρίου & πέντε εξαιρετικές φωνές: Ελένη Πιττάκη, Αργυρούλα Χαραλάμπους, Βαγγέλης Βαγιανός, Κώστας Ζαφείρης & Αντώνης Παντελάκος. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Διαμ. Ανδρομηδάς. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει αξέχαστα τραγούδια Ελλήνων & ξένων συνθετών, συνθέσεις για σόλο κιθάρα, αλλά και τραγούδια σε στίχους του συμπατριώτη Κώστα Τσακούμη και του Κωστή Κοκόροβιτς, μελοποιημένα από τον Διαμ. Ανδρομηδά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104, Πειραιάς, πλ. Κοραή, τηλ. 210 4178159), ώρα 7,30 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο. 
Διαδώστε την εκδήλωση σε γνωστούς & φίλους σας! Σας περιμένουμε να απολαύσετε ένα πλούσιο & ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σπετσιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: