Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών του Τολού. Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ήταν εκεί και μας ενημερώνει...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                       20-1-2020
                              
                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΛΟΥ.

«Στο 26ο έτος συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας μπαίνει ο Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού. Ήταν το 1994 που ιδρύθηκε για να καλύψει αυτό ομα τα τοπικά αλλά και τα λοιπά αιτήματα και κυρίως τις ανάγκες των π λυάριθμων μελών του, αφού ήδη έχουν ξεπεράσει τα 100.Οι δραστηριότητες του Συλλόγου δεν εξαντλούνται στην προώθηση συν εχνιακών αιτημάτων, αφού η  
αναφορά και η προσπάθειες των μελών του για την προστασία του περιβάλλοντος, τον εξωραισμό και την βελτίωσ ης εικόνας του Τολού, καθώς επίσης και η ανάδειξη και προβολή αρχαιο ογικών χώρων και  όμορφων διαδρομών στη φύση άπτονται του ενδιαφ ροντος και της εθελοντικής φροντίδας των μελών  του».

  Αυτά ήταν εν ολίγοις, τα σημεία της εισαγωγικής ομιλίαςχαιρετισμού του δραστήριου Προέδρου του Συλλόγου κ. Γιάννη Ν. Γεωργιδάκη. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Τολού π. Μιχαήλ Κόλλιας.



Επακολούθησαν οι χαιρετισμοί ορισμένων από τους προσκεκλημένους.



  Ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας αναφέρθηκε στην στενή του σχέση με τον Σύλλογο και τα μέλη του, υπενθύμισε ότι η περασμένη χρονιά υπήρξε για τον τουρισμό στη χώρα μας απόλυτα ικανοποιητική, αφού πέτυχε τους στόχους για αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων, ο χώρος δε των καταλυμάτων ειδικότερα παρουσίασε αύξηση της δαπάνης ανά διανυκτέρευση από 70 σε 77 ευρώ και υψηλότερο αριθμό διανυκτερεύσεων στα 3,1% (209.349 χιλ. από 202.974 χιλ.)
  Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με πρόγραμμα, σχεδιασμό και δράσεις από τον κεντρικό φορέα, δλδ το Υπουργείο Τουρισμού και οπωσδήποτε από την αντίστοιχη συμμετοχή της επιχειρηματικότητας.
  Τόνισε επίσης, στη φετινή χρονιά , παρά τις αντιξοότητες που προδιαγράφονται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολ. Μεσογείου με την ίδια στοχευμένη κοινή προσπάθεια όλων των φορέων, εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαιτερότητες και την ελκτική υπεροχή που έχει αποκτήσει η Ελλάδα, στο τουριστικό στερέωμα, μπορούμε και ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα θα αποβούν θετικά.

 Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου και του Συλλόγου Τολού Νικόλας Μπικάκης.
  Παρέστησαν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημ. Σχοινοχωρίτης και Γιάννης Ματζούνης, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Τολού Δημήτρης Καταγάς, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός και οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου Μαρία Σαρίδη και Θοδωρής Δεληγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλίου Μαρία Ράλλη, Γιώργος Καχριμάνης και Σταύρος Γαβρήλος.
                                     ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
                                      ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: