Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Να το δούμε πρώτα το έργο κ. δήμαρχε και μετά κτυπήστε και τα τύμπανα ...

 Δήμαρχε Ερμιονίδας με  τον τρόπο που προβάλλεται τις ενέργειές σας, οι δημότες νομίζουν πως κάνατε και το έργο! Έτσι μου λέγανε κάποιοι συμπολίτες μου σήμερα: «Είδες έργα που κάνει ο δήμαρχος;;» - αναφερόμενοι στην υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων! 

Κύριε δήμαρχε από την έγκριση του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου  μέχρι την υλοποίηση του έργου, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και δύσβατο... Ίσως, να χρειαστεί να διορίσετε και άλλον αντιδήμαρχο(!) και άλλον ειδικό συνεργάτη(!), για την διεκπεραίωση αυτών  των διαδικασιών και ακόμα, θα περιμένουμε το  τελικό αποτέλεσμα ... 

Και ακόμα κ. Ι. Γεωργόπουλε, οι Γάλλοι λένε μια ρήση πως, 

- > «με ένα ΘΑ, μπορεί να βάλλεις το Παρίσι σε μια μπουκάλα μέσα»…. 

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έγκριση της πρότασης του Δήμου Ερμιονίδας για την Υπογειοποίηση κάδων, από το Πράσινο Ταμείο.

Δελτίο Τύπου

Η πρόταση του Δήμου Ερμιονίδας, για την «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού βελτιστοποίησης αποκομιδής απορριμμάτων με την μέθοδο της υπογειοποίησης» στην Πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 : Αστική Αναζωογόνηση, εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 205.2/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου.



Ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε κάθε διαθέσιμη πηγή πόρων για έργα και υποδομές, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Συνεχίζουμε την προσπάθεια εξασφάλισης χρηματοδοτήσεων για υλοποίηση έργων με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Δήμος μας, αξιοποιώντας το πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου για την υπογειοποίηση των κάδων, υλοποιεί τις δεσμεύσεις του και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει στους πολίτες.

Γραφείο Δημάρχου

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: