Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο Δήμαρχος Ερμιονιδας Γιάννης Γεωργόπουλος στη σελίδα του στο facebook

 


Η Άνοιξη έφτασε και φέρνει μαζί της όλες της ομορφιές αυτής της εποχής που θα τις απολαύσουμε τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας. Ο νέος μήνας που ξεκινά, ο Μάρτης, εκτός από προπομπός της Άνοιξης είναι και ο μήνας της Ελληνικής Επανάστασης που γιορτάζεται παράλληλα με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Υπό άλλες συνθήκες τούτο το μήνα οι τιμητικές εκδηλώσεις για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821 στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων, θα κορυφώνονταν. Θα τιμήσουμε την έναρξη της Επανάστασης και τους Ήρωές μας, αποδίδοντας τις ανάλογες τιμές στην σκιά της πανδημίας.
Ας είναι ο Μάρτης του 2021 καλός και ευλογημένος ώστε νικώντας τον κορωνοϊο να ελευθερωθούμε σύντομα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι, φύση και ουρανός
Teo Xalkidis, Maro Leonidas Dermatas και 501 ακόμη
87 σχόλια
10 κοινοποιήσεις
  • Το περιμέναμε το άλλοθί σας κ. δήμαρχε για τον εορτασμό των 200ων χρόνων από την Επανάσταση. Άλλωστε, το είχαμε σχολιάσει στο blog μας έμμεσα πλην σαφώς... Μπορείτε κ. δήμαρχε να κάνετε λυτές εκδηλώσεις χωρίς αναγκαστικά την παρουσία πολλών πολιτών και στη συνέχεια να τις μεταφέρετε με εικόνες και κείμενα στα προσφιλή σας blog, για να ενημερωθούν οι πολίτες - δημότες, όπως έγινε και στο Δήμο Επιδαύρου με την τιμητική παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Ν. Σακεραλλοπούλου.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: