«Ερμιονίδα μας αρέσει, δεν μας αρέσει»

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Άρχοντες, παράγοντες κ.α... της Ερμιόνης φτάνει πια, μην προκαλείτε!! ...


Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,


Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την πρόταση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ερμιόνης  προς τον Δήμο για την πεζοδρόμηση τμήματος της παραλιακής οδού της Κοινότητας Ερμιόνης, πρόταση που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση όλων να λυθεί επιτέλους το κυκλοφοριακό πρόβλημα των θερινών μηνών.


 Παρόλα αυτά όμως, επειδή  πρόκειται για ένα θέμα πολύ σοβαρό που δημιουργεί διαφορετικές ισορροπίες στην επαγγελματική ζωή αλλά και καθημερινότητα του τόπου και των πολιτών το θέμα θα έπρεπε να έχει έρθει σε ανοιχτή διαβούλευση με τους επαγγελματίες και κατοίκους  της Ερμιόνης . Με αφορμή την πρόταση αυτή αλλά και κάποιων προβλημάτων που έχουν προκύψει με την χρήση των pillars και την εξυπηρέτηση των σκαφών θεωρώ σωστό και σκόπιμο να προκληθεί μια ανοιχτή συνάντηση από την μεριά του Δήμου και της Κοινότητας για την συζήτηση των παραπάνω θεμάτων.

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Γ.Γανώσης

Επαγγελματίας στον κλάδο της εστίασης

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Περιφερειακέ σύμβουλε Αναστάσιε Γανώση προς τι ο  διάλογος  με τον κ. δήμαρχο για την πεζοδρόμηση των παραλιακών οδών της Ερμιόνης;;; Αφού τόσο εσύ   ως επαγγελματίας εστίασης όσο και οι περισσότεροι συνάδερφοί σου στην εστίαση καταλαμβάνεται άπληστα  και αυθαίρετα κοινόχρηστούς χώρους  και τοποθετείτε παρανόμως επιπλέον τραπεζοκαθίσματα και άλλα αντικείμενα των καταστημάτων σας ακόμα και πάνω στο δρόμο ή τον ελάχιστο πεζόδρομο!!... Φαίνεται από τις πράξεις και τις συμπεριφορές σας πως έχετε αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζετε  (φυσικά με την ανοχή της δημοτικής αρχής!!….) αν οι πεζοί θα έχουν κάποιο – ελάχιστο πεζόδρομο 80-90 πόντους- για να περπατούν σαν στρατιωτάκια  ανάμεσα στα παρκαρισμένα και κινούμενα αυτοκίνητα των δικών σας πελατών… Και για να είμαι πιο αναλυτικός και περιγραφικός, η μητέρα  που μεταφέρει με το καροτσάκι το μωρό της να είναι υποχρεωμένη να κινείται σ’ αυτή τη δίνη και την οδύνη και τον κίνδυνο  των καταστάσεων, που δημιουργείτε εσείς  με τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. και δίκυκλων επαναλαμβάνω με την εθελοτυφλία της δημοτικής αρχής και των οργάνων του Νόμου!! 
Κι' αν θέλετε, το αντρόγυνο, το ζευγαράκι των νέων που περπατούν αγκαλιά ή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου! να χωρίζουν και να περπατούν ο ένας πίσω από τον άλλο, - γιατί εσείς  δεν αφήνετε ελεύθερο χώρο - να δυσφορούν και να βαρυγκωμούν, για  το πρόβλημα που εσείς δημιουργείτε!! ...


Οι φωτογραφίες που παραθέτω και είναι ενδεικτικές, απεικονίζουν με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στις  παραλίες της Ερμιόνης. Κατά τ’ άλλα κάνουν συσκέψεις (όπως διαβάζουμε)  στο γραφείο του δημάρχου, ο κ. δήμαρχος ο πρόεδρος της Επιτροπής  Ποιότητας ζωής του Δήμου Ιωσήφ Μερτύρης, και ο Λιμενάρχης Ερμιόνης Δημήτρης Παπάς. 

Ωστόσο, η ποιότητα ζωής στην Ερμιόνη δεν φαίνεται,  είναι πίσω από τον ήλιο…

ΥΓ. η επόμενη φωτογράφιση θα γίνει από το φωτογραφικό φακό μας, με το περιπολικό του Λιμεναρχείου Ερμιόνης ή του Α.Τ. Κρατιδίου να κινείται ανάμεσα στις εικόνες που σας παραθέτουμε… 

Φώτο - ρεπορτάζ 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ

ΥΓ. Τελικά έγινε διάσημος ο κ. περιφερειακός σύμβουλος, από τη μεγάλη αναγνωσιμότητα του ρεπορτάζ, που ανέβηκε με ταχύτητα αστραπής, στην κορυφή των δημοφιλών αναρτήσεων του blog. 

-> Δεν γνωρίζουμε όμως, το είδος της διασημότητας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: