Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Δημήτρης Καμιζής - >ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.... Κάτι προφανώς δεν πήγε καλά στην πρόληψη κυρίως και στην κατάσβεση της μεγάλης χθεσινής μεγάλης φωτιάς

Επιτυχημένος και δικαιολογημένος  ο τίτλος του κ. Καμιζή ->

"ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....

======================================================================================================================================

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

8 ώρ.  · 

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....

Κάτι προφανώς δεν πήγε καλά στην πρόληψη κυρίως και στην κατάσβεση της μεγάλης χθεσινής μεγάλης φωτιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο ΑΜΑΝΖΟΕ και στην γύρω περιοχή στο Κρανίδι.

Για λόγους πυροπροστασίας του δασικού πλούτου του Δήμου μας και των υλικών υποδομών αλλά και της ζωής μας, η μόνιμη εγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Κρανίδι υπήρξε η πρώτη πρωτοβουλία μου ως νέου Δημάρχου το 1999 αμέσως μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου .Στα επόμενα χρόνια και με την αμέριστη πάντοτε υποστήριξη του Δήμου το Κλιμάκιο αυτό με τα στελέχη του προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στην έγκαιρη κατάσβεση πολλών πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Στην τελευταία θητεία μου 2011-2014 και με δεδομένη πλέον την τουριστική ανάπτυξη προς ΒΔ του Κρανιδίου προς το δάσος της Κορακιάς εισηγήθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο την μεταφορά των αρχικών εγκαταστάσεων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην θέση των παλαιών σφαγείων που βρίσκεται σε επαφή με τον Περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου Πορτοχελίου ώστε να υπάρχει ταχύτερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πυροσβεστικών οχημάτων, αλλά και να βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο δάσος και στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου αναπτύχθηκαν οι νέες τουριστικές μονάδες.








 Για την βελτίωση του χώρου των εγκαταστάσεων ζήτησα την υλικοτεχνική συνδρομή από τον επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας τότε κ Καμπουρίδη εξηγώντας του τα οφέλη ,ο οποίος πράγματι άμεσα ανταποκρίθηκε.( Οι φωτογραφίες είναι από τα εγκαίνια της νέας εγκατάστασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου. 2013)

Για να γίνει όμως τόση μεγάλη ζημιά από την πυρκαγιά όπως πληροφορήθηκα ευρισκόμενος στην Αθήνα, αναρρώνοντας από πρόσφατη επέμβαση, σκέφτομαι ότι κάτι δεν πρέπει να πήγε καλά παρά τα μέτρα που είχαμε λάβει κατά το παρελθόν για την προστασία αυτής της περιοχής, κατά τραγική ειρωνία. .

Ας αναζητηθούν λοιπόν οι ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις για την αποφυγή τουλάχιστον παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον ιδιαίτερα αν όπως λέγεται, η φωτιά ξεκίνησε μέσα από τις εγκαταστάσεις της τουριστικής επιχείρησης. Όπως και να έχει πάντως είναι πλήγμα για τον τόπο μας και τους εργαζόμενους στη επιχείρηση.

===============================================================================================================

FACEBOOK

Σταμάτης Δαμαλίτης

Ήμουν κι' εγώ εκεί για το εκτενές ρεπορτάζ!

 - Τώρα αναπολώ εκείνα τα χρόνια που «όργωνα» όλη την Ερμιονίδα κι’ όχι μόνο.. για να μου λένε στις μέρες μας οι τυχάρπαστοι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες πως είμαι - > αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, κατά δήλωσή μου, αυτοχριζόμενος, αυτοπροσδιοριζόμενος και άλλα πολλά(!) χώρια οι 9 μηνύσεις που έχουν υποβάλλει εις βάρος μου!!! 

-> Ένα -> ρε ουστ -> δεν φτάνει ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΙΖΗΣ

 ->Δεν είναι μόνο κ Δαμαλιτη που ήσουν πανταχού παρών το σπουδαιότερο είναι ότι ήσουν παρών ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και οφείλω να μαρτυρήσω ότι ποτέ δεν ζήτησες ούτε και απεδέχθης τίποτα, χρήματα θέση ή άλλο προνόμιο και ακριβώς σ’ αυτό οφείλεται και η μεγάλη εκτίμηση μου και ο σεβασμός προς το πρόσωπο σου.

Αυτό λοιπόν στο λέω δημόσια για πρώτη φορά, κατά ιδίαν δεν στο είπα ποτέ όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Ήρθε η ώρα....

Ξέρω πάλι τι θα πουν οι μνησίκακοι και οι φθονούντες. Άφες αυτοίς…


Δεν υπάρχουν σχόλια: