Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Στη σωστή πλευρά της ιστορίας...


Γράφει η Βιβή Σκούρτη

Ο μητσοτακισμός στην αποθέωσή του, μαζί με τους παρατρεχάμενους, εκθίαζε την παρουσία του γελωτοποιού Προέδρου της Ουκρανίας στη χώρα μας, ως απόδειξη ότι ανήκουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.


     
 Την ίδια στιγμή, το κακό γι αυτόν είναι ότι, η ιστορία θα γράφει πως σε τούτη τη χώρα, κάηκαν μέσα σε λίγες ημέρες 1.200.000 στρέμματα, 10 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο της Ευρώπης.

      Τούτο συνέβη εξαιτίας μιας ανίκανης Κυβέρνησης, ενός ανίκανου υπουργού Πολιτικής Προστασίας και μιας ανίκανης ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

      Τα ταισμένα κανάλια της λίστας 107, πανηγυρίζουν ότι: «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, εκτός από τους 18 απανθρακωμένους παράτυπους μετανάστες».

      Αυτό το αντιανθρώπινο, ρατσιστικό, φασιστικό ξεστόμισε σήμερα πρωί-πρωί, η παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης του Ζούλα.

      Την ίδια στιγμή η ιστορία θα γράψει ότι, σε τούτη τη χώρα μπαίνουν ανενόχλητα τάγματα εφόδου φασιστών, τα οποία προκαλούν ταραχές και σφάζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

      Αυτά θα γράψει η ιστορία συμπολίτες μας, για όσους από εσάς ψηφίσατε για Πρωθυπουργό αυτόν τον αλλαζόνα τύπο, που έχει ως συνεργάτες του έναν εσμό ανικάνων και δουλοπρεπών, που σπεύδουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.

      Η ιστορία θα γράψει ότι, τούτες τις μέρες θα βγει στη διαβούλευση από τον πωλητή των νανογιλέκων, υπουργό εργασίας, η καθιέρωση 13 ωρών δουλειάς και 6ήμερης εργασίας.

      Η κοινωνία μας ας αφυπνιστεί, διότι δεν της ταιριάζει το «ντελίριο», κατά τους κλακαδόρους του απερχόμενου Δημάρχου.

      Η κοινωνία μας δεν είναι σε «ντελίριο» και απαιτεί από τους υποψηφίους Δημάρχους προτάσεις και κυρίως από τον απερχόμενο, επάνω στα ποικίλα προβλήματα του τόπου μας και όχι χαιρετούρες και χαμόγελα, πολύ δε περισσότερο κόρνες....

======================================================================================================================================================

Σχόλιο του blog -> Βιβή μη κτυπάς «αλυσοδεμένους» κρίμα είναι! 

–Άφησέ τους στη  μοίρα και στην καταδίκη του λαού, άμποτε να  ξυπνήσει…


Δεν υπάρχουν σχόλια: