Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...

Χάκερς έσπασαν τους κωδικούς...
11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2019 - Χάκερ/ες έσπασαν τους κωδικούς και κατέστρεψαν όλο το αρχείο του blog...Η ιστορία της Ερμιονίδας και η δική μας με 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο που μας γέννησε με ένα κλικ "στα εξ ων συνετέθη"Συνεχίζουμε να κτίζουμε ξανά με φθαρμένα εργαλεία... τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους οι διεφθαρμένοι εμπνευστές του σχεδίου και οι εκτελεστές τους... Οι χάκερς είναι διεστραμμένοι άνθρωποι, κομπλεξικοί,αλλά οι γνωστοί εντολείς τους παλιάνθρωποι και ανήθικοι, μέχρι το μεδούλι τους! Δεν μπορεί, κάπου- κάποτε θα σμίξουμε... ΣΤΑΜ. ΔΑΜ

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Όταν η αναπηρία γίνεται δίοδος για την υπέρβαση και γεννά τη γνώση για τη λύτρωση!! ...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙς 28/2/2011
.

O πραγματικός σούπερμαν της ζωής, 
είναι μόνο αυτό που δεν τολμάμε... 

Ο συμπατριώτης μας Γιάννης Σπετσιώτης που για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την Ειδική Αγωγή και Εκπ/ση των παιδιών με αναπηρία και ειδικές εκπ/κές ανάγκες, μάς έστειλε το παρακάτω σχόλιο και το συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο. 

Βλέποντας τις εικόνες (στο βίντεο) που μάς κόβουν την ανάσα, σκεφτόμαστε για άλλη μια φορά πως οι άνθρωποι έχουν απεριόριστη δύναμη και η ζωή έχει αξία μόνο αν τη ζεις ηρωικά. 

Αδύνατο, όπως έμπρακτα αποδεικνύει και ο πρωταγωνιστής μας Nick Vujicik, πραγματικός σούπερμαν της ζωής, είναι μόνο αυτό που δεν τολμάμε.
Τα όρια του τολμήματος δεν τα βάζουν οι άλλοι, καθένας τα βάζει μόνος του. Ας μην κοιτάμε, λοιπόν, ότι δεν έχουμε στη ζωή μας, αλλά αυτό που χαρισματικά μάς έχει δοθεί…

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο να δείτε το βίντεο και ας προβληματιστούμε και να παραδειγματιστούμε από αυτό που θα δούμε και θα ακούσουμε για τη δική μας ζωή.

Εδώ>>>Nick Vujicic - Greek subtitles on VimeoΔεν υπάρχουν σχόλια: