Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Για το σκάνδαλο των σκανδάλων - αυτό του βιολογικού σταθμού Θερμησίας...


Nα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα οι υπεύθυνοι για τα συντρίμμια του βιολογικού Θερμησίας!

Η Υπόθεση εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη και όπως πληροφορούμεθα με την κατηγορία "Απιστία κατά του Δημοσίου" σε βαθμό κακουργήματος!! ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τρίτη, 11 Μαΐου 2010 
Η ένοχη σιωπή των δημοτών – πολιτών…

«αχρεωστήτως καταβληθέντα»!!!

Έγγραφο του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (αριθ. πρωτ. 103703/25-2-2003) με θέμα «εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Θερμησίας», όπου επισημαίνονται σωρεία λαθών, εγκαλείται ο Δήμαρχος Ερμιόνης για τη μη ολοκλήρωση και λειτουργία του έργου κι αν δε το πράξει, θα υποχρεωθεί ο Δήμος στην επιστροφή του συνολικού ποσού που έλαβε, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.


Αγαπητοί συνδημότες δεν ξέρω πόσοι από εσάς στην χθεσινή μας αναφορά που διαβάσατε την πιο πάνω φράση καταλάβατε στην ερμηνεία του εγγράφου του Υ.ΠΕ.ΧΩ. Δ.Ε. τι σημαίνει ο νομικός όρος «αχρεωστήτως καταβληθέντα.»


Και δεν ξέρω αν κάποιοι που το καταλάβατε, σταθήκατε για λίγο να προβληματιστείτε, ότι το έγγραφο αυτό έχει σταλεί στο Δήμο Ερμιόνης από τις 25 Φεβρουαρίου του 2003 και ακόμα υπάρχει αυτή και χειρότερη κατάσταση, στο βιολογικό σταθμός Θερμησίας!!!

Πάντως για όσους δεν καταλάβανε τον πιο πάνω όρο θέλουμε να τους πούμε πως σημαίνει, ο Δήμος είναι χρεωμένος να επιστρέψει στην Ε.Ε. και στο Ελληνικό Δημόσιο το συνολικό ποσό των χρημάτων που έχει πάρει για το πιο πάνω έργο και με τους τόκους,  από την ημέρα που τα πήρε μέχρι την ημέρα που θα του ζητηθούν, για το λόγο της μη τήρησης των κανόνων του έργου!

Aυτά συμβαίνουν και είναι απόρροια των επιλογών που κάνατε  όλα αυτά τα χρόνια, των ανθρώπων που επιλέξατε και εναποθέσατε τις τύχες του Δήμου μας!!!
 Όσοι παρακολουθείτε την δημοσιογραφία μας σ’ αυτό το χώρο (ή όπως αλλιώς θέλετε να την λέτε) το θέμα αυτό είναι ενδεικτικό, για την κατάντια που έχουν οδηγήσει τον Δήμο μας όλοι αυτοί που τον διοικούν επί 16 χρόνια τώρα και κυρίως ο δήμαρχος.
Και αυτή η ολισθηρή ατραπό… του Δημοτικού και κατ’ επέκταση του Δημόσιου βίου που έχουμε περιέλθει, είναι απόρροια της ένοχης σιωπής μας!!!
Είναι συνέπεια της νοσηρής μας σκέψης του «μην ανακατεύεσαι εσύ, να μην πάρεις την κακιά χάρη.» «Κοίτα την οικογένειά σου και την δουλειά σου και άφησε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα…» και άλλα πολλά.
Συνέπεια όλων αυτών των σκέψεων, λογικών και έργων είναι, να δημιουργούμε αντιλήψεις σε κάποιες θλιβερές υπάρξεις που δεν κάνανε τίποτα για τον εαυτό τους, να σου λένε κοιτά την οικογένεια σου και αφήστε εμάς να σας λύσουμε τα κοινά προβλήματα…
Και μας τα «λύσανε…» όπως αποδεικνύουμε συνεχώς, με τον καλύτερο τρόπο…
Τελικά σε ευρύτερη έννοια και αποτέλεσμα τι πετύχαμε με αυτή την ένοχη σιωπή μας; 
Πετύχαμε, να τινάξουμε στον αέρα τις τοπικές μας κοινωνίες αρχικά, τους κόπους μας, 
τις περιουσίες μας που με ιδρώτα και αίμα δημιουργήσαμε, τις οικογένειες μας, τα ίδια τα περήφανα γερατειά μας στη συνέχεια, με μια είσοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου 
στη χώρα μας και κατ’ επέκταση και στον Δήμο μας!!!

Και το πιο σπουδαίο απ’ όλα, όοοολα αυτά τα λαμόγια, οι απατεώνες, οι βολεψάκιδες οι αρχιτεμπέληδες κοκ, με το θράσος, την αναίδεια και την κακοήθεια που τους διακρίνει, να σου βγαίνουν και από πάνω…


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: