Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Η μασκαράτα της Ερμιόνης στις 7 Μαρτίου 2011 - είχε νιάτα, παλμό, φαντασία!! ...

... και ευτυχώς δεν είχε, οικονομικούς χορηγούς με ανταλλάγματα, 
όπως συνέβαινε με το Δήμο Ερμιόνης …


Από το προσωπικό μας αρχείο 


.
Ένα άλλο χρώμα της φετινής μασκαράτας στην Ερμιόνη με τη νέα Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης. Και αυτό το διαφορετικό ήταν απόρροια της καλής οικονομικής διαχείρισης, της ατομικής προσφοράς και δημιουργικής φαντασίας του κάθε δημότη και κυρίως των παιδιών μας, που συμμετείχαν σ’ αυτό το ξεφάντωμα.





Ήταν μια πεζοπόρα μασκαράτα αγνή, ατόφια, γεμάτη κέφι, που μετέφερε το έθιμο απλό, λιτό όπως τα παλιά χρόνια, γεμάτη παιδιά μικρά και μεγάλα,  που κρατάνε στα χέρια τους σαν τον ήλιο το χάρτινο, τις ελπίδες μας!!


Εδώ φέτος δεν υπήρχαν «άρχοντες» που περίμεναν να αδράξουν την ευκαιρία να «δαγκώσουν το μικρόφωνο» για πολιτικάντικη εκμετάλλευση χωρίς να ξέρουν τι λένε!!.. Αυτά τα «φαντάσματα»… του εγγύς παρελθόντος, είχαν αυτή τη φορά εξαφανιστεί! Ποιος άραγε να ξέρει να μας πει, που είχαν τρυπώσει!!! 
Οι διοργανωτές ήσαν απλοί εθελοντές πολίτες, άνθρωποι της ανιδιοτελούς προσφοράς! 



Δεν ήσαν μέλη της πάλαι ποτέ Επιτροπής του Καρναβαλιού ημετέρων πολιτών της δημοτικής αρχής, που διαχειριζόντουσαν χρήματα χορηγών προς το Δήμο και από αυτόν με ανταλλάγματα… 

Στην περίπτωσή μας φέτος και οι ίδιοι οι αιρετοί μας ήσαν και αυτοί ένα μέρος της μασκαράτας!!



Ναι πράγματι, είδαμε φέτος κατά κοινή ομολογία κάτι το διαφορετικό και η όλη ομορφιά και η διαφορετικότητα οφειλόταν στην απλότητα. Γιατί αυτό έχουμε ανάγκη στη ζωή μας, επειδή μας λείπει. Ευτυχώς που ταιριάζει στους χαλεπούς καιρούς μας…

Φώτο - ρεπορτάζ 
ΣΤΑΜ. ΔΑΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια: