Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν στην Ερμιονίδα και ευρύτερα...


Από το προσωπικό μας αρχείο - 1 Μαΐου 2011
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

.
Από το τουριστικό γραφείο στην Ερμιόνη της εταιρίας Α. Λουμουσιώτης κ΄ ΣΙΑ - ΕΠΕ

Ένας άξιος εκπρόσωπος του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχής της Ερμιόνης είναι η εταιρία Αναστάσιος Λουμουσιώτης κ΄ ΣΙΑ ΕΠΕ η οποία όπως μας ενημερώνουν οι εκπρόσωποί της για την τόνωση της τουριστικής κίνησης στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται η χώρα μας αλλά και η Ευρώπη, ανέλαβαν φέτος ένα μεγαλύτερο οικονο-μικό ρίσκο ναυλώνοντας τρία μικρά πλοία, τα οποία θα μεταφέρουν δια θαλάσσης τους τουρίστες προς τα ξενοδοχεία της περιοχής.


Μετά την προσγείωση τους στο αεροδρόμιο «Βενιζέλος» πούλμαν θα τους μεταφέρουν στο μικρό λιμάνι της Φώκαιας – Αναβύσσου Αττικής και θα μεταβιβάζονται σ’ αυτά τα πλοιάρια.
Έτσι αποφεύγοντας την μεγάλη ταλαιπωρία της δια ξηράς μεταφοράς τους σε 2 ώρες και 40΄ θα αποβιβάζονται στο λιμάνι της Ερμιόνης ασφαλείς και πιο ξεκούραστοι, όπου στη συνέχεια λεωφορεία - πούλμαν θα τους μεταφέρουν στο ξενοδοχείο τους. 


Όπως καταλαβαίνεται μπορεί το κόστος μεταφοράς να είναι μεγαλύτερο αλλά το ταξίδι δια θαλάσσης είναι πιο ασφαλές και ευχάριστο και κυρίως το καλοκαίρι που η θάλασσα του Αργοσαρωνικού είναι γαληνεμένη σε σύγκριση με άλλες ελληνικές θάλασσες και η εικόνα μαγική με τόσα σκάφη που την ταξιδεύουν, τα περισσότερα σκάφη αναψυχής και ιστιοφόρα.

Ο κ. Λουμουσιώτης  στην κουβέντα που είχαμε θα μας πει, πως ορισμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ξένων εταιριών που λειτουργούν ξενοδοχεία στην περιοχή ήθελαν να τα εγκαταλείψουν για το λόγο, ότι οι πελάτες τους ταλαιπωρούνταν πάρα πολύ στη διαδρομή από τα αεροδρόμιο οδικώς μέχρι τα ξενοδοχεία της Ερμιονίδας. Επομένως η πρωτοβουλία αυτή που ανέπτυξε η εν λόγω εταιρία είναι αξιέπαινη και ελπίζουμε να αναγνωριστεί απ’ όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό επιχειρηματίες της περιοχής και το τουριστικό πρακτορείο τους να έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

ΣΤΑΜ. ΔΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: