Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Σήμερα παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Εθελοντικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Κρανιδίου»


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε καφετέρια στην επάνω πλατεία του Κρανιδίου παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Εθελοντικής Αυτοδιοικητικής  Κίνησης Κρανιδίου»  από τον πρώην Δήμαρχο Κρανιδίου (1988-2006) και Ερμιονίδας (2011 – 31/8/2014) Δημήτρη Καμιζή,  ο οποίος σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές (μετά από ανάπαυλα 5 χρόνων) και από μεγάλη αγάπη για τον τόπο που τον γέννησε θέτει υποψηφιότητα ως κοινοτικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Κρανιδίου!!! ....


Η συγκέντρωση είχε παλμό και εκδηλώθηκαν εμφανή αισθήματα αγάπης και εθελοντικού ενδιαφέροντος  για την πόλη τους. Σ’ αυτό βοήθησε και ο θερμός και πατριωτικός λόγος του κ. Καμιζή κατά την παρουσίαση του προγράμματος τους, τους εθελοντικούς σκοπούς και τους στόχους αυτής της Αυτοδιοικητικής Κίνησης  με τον ξεχωριστό χαρακτήρα που της δίνει ο εθελοντισμός τους. «Κίνησα αυτή τη διαδικασία αυτής της εθελοντικής Ιδέας από αγανάκτηση για την ασχήμια και την εγκατάλειψη αυτής της πόλης» θα μας πει  ο κ. Καμιζής σε μια στροφή της ομιλίας του. 


Παρουσιάζοντάς το έμβλημα  της Κίνησής μας 
«Με λογισμό και μ’ όνειρο για το Κρανίδι»
είναι η ψυχή μας θα μας πει στη συνέχεια. 

Ο κ. Καμιζής έκανε μια εκτεταμένη αναφορά και αναδρομή στα έργα των χρόνων  της δημαρχίας του ( γιατί ακούει συνεχώς να σχολιάζουν τι έργα έκανε αυτός ως δήμαρχος για το Κρανίδι) που τη συνόδευε με εικόνες  μέχρι το σήμερα  και πολλές φορές αναρωτήθηκε ενδιαμέσως «τι έκαναν οι σημερινοί δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες για την πόλη του Κρανιδίου 5 χρόνια τώρα που μας κυβερνούν που θέλουν να συνεχίσουν;;»  


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Κλικ στο φυλλάδιο να ανοίξει και καλή ενημέρωση 





Το λόγο ακόμα στη συνέχεια πήραν  και τα άλλα μέλη και υποψήφιοι της Κίνησης.






Προς το τέλος χαιρετισμό  μαζί με τις ευχές τους για καλή επιτυχία απεύθυναν με τη σειρά ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΕΔΥΠΕΡ  Τάσος Τόκας, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Δυνατής Ερμιονίδας» Γιάννης Γεωργόπουλος, οι υποψ. δ.σ. Χρήστος Μπαλαμπάνης, Μανώλης Μαχαίρας, Στέλα Μποβόλου, Αγγελική Αλεβίζου, Ανάργυρος Λάμπης  Γιάννης Τσαμάδος κ.α. 




Φώτο - ρεπορτάζ 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: