Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μάκης Κατσαΐτης - χωρίς έλεος!!! ...




Μαΐου 31, 2019 in Uncategorized | 1 Σχολιο
Πρωτα απ ολα η Ερμιονιδα ψηφιζει.Σε μεγαλο ποσοστο μεγαλυτερο απο αλλους Δημους.Οι πολιτες εχουν θεση και την διατυπωνουν και αυτο ειναι σημαντικο.Παμε τωρα στην επομενη Κυριακη.
Δεν εχει πολλες αναλυσεις.Οσοι με διαβαζετε ξερετε εδω και χρονια γιατι διατυπωνω αυτη τη θεση.

Για την Περιφερεια γνωστα τα εργα και ημερες του σημερινου Περιφερειαρχη. Ο αυταρχισμος τα κυκλωματα οι σφαιρες επιρροης. Ειναι ο ανθρωπος που ονειρευεται μια Περιφερεια ανεξαρτητη απο το Ελληνικο κρατος αλλα οχι και απο τους Φουχτελ.Ειναι ο ανθρωπος της διαχειρισης ΤΕΡΝΑ.

Για την ΔΗΣΥΕΡ παλι οσοι εχετε ασχοληθει με τα κοινα εχετε γνωμη.Ο κ Σφυρης μετα απο δυο θητειες εχει τους οπαδους του και τα κυκλωματα που τον υποστηριζουν σταθερα παρ ολο το καταστροφικο για την επαρχια εργο του.Ειναι μια δυναμικη μειοψηφια που καλα κρατει για χρονια τωρα εχοντας πιασει τα ποστα μαλιστα σε διαφορους τοπικους φορεις που λειτουργουν χωρις μελη.
Παρ ολες τις καταγγελιες  ολα αυτα τα χρονια πρωην στελεχων για την λειτουργια της παραταξης  και του αρχηγου της . Στελεχων  που διαφοροποιηθηκαν και απομακρυνθηκαν απο τον κλειστο κυκλο του  διαχρονικου κατεστημενου της ΔΗΣΥΕΡ.
Μιας λοιπον  και την Κυριακη πρεπει να διαλεξουμε αναμεσα στους Σφυρη και Γεωργοπουλο η απαντηση για μενα ειναι χωρις συζητηση Γεωργοπουλος.Τουλαχιστον ειναι ανθρωπος που μεχρι σημερα εχει επιδειξει πνευμα διαλογου και συγκλισεων.Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο για να αλλαξει η λειτουργια του Δημοτικου συμβουλιου.
Σφυρης ξανα Δημαρχος σημαινει μηνυσεις κατα παντων και ελλειψη απολογισμων τους Δημοτικου σημβουλιου.
Βεβαιως και οι αλλες παραταξεις μπορουν να παρουν θεση.Δεν ειναι ιδιοι Γεωργοπουλος Σφυρης.
Καμμια ψηφος στην ΔΗΣΥΕΡ.Καμμια ψηφος χαμενη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: