Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Βιβή Σκούρτη υποψήφια Βουλευτής «ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» Αργολίδας


Προς τις γυναίκες του Δήμου μας και του Νομού μας 
με την αφορμή της υποψηφιότητάς μου, 
στις βουλευτικές εκλογές 
του «ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»


Στις γυναίκες που δημιουργούν, χτίζουν, κουβαλούν, υποστηρίζουν.
Στις γυναίκες που αγαπούν με θέρμη και πάθος, που στέκονται στο σπίτι δίπλα στην κούνια και στο νεροχύτη, στο γραφείο, στο παρασκήνιο.
Στις γυναίκες  τις επώνυμες στο χωροχρόνο, στις διάφορες γωνιές του  τόπου που γράφουν τη δική τους ιστορία, αυτή του μόχθου και της καθημερινής επιβίωσης.
Στις γυναίκες που δεν παραιτούνται από τα όνειρά τους, που συμβιβάζονται πιο αργά και που όταν νιώσουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουν, είναι  ικανές να τα αλλάξουν.
Στις γυναίκες που δεν έχουν λιγότερες φιλοδοξίες από τους άνδρες και σίγουρα διαθέτουν ίδιες πνευματικές ικανότητες , ίδιες αισθήσεις, επιθυμίες και συγκινήσεις.
Στις γυναίκες που δύνανται να ασκήσουν και την εξουσία, και ίσως με καλύτερο τρόπο, γιατί οι γυναίκες είναι φορείς ενός δυναμισμού συχνά πολύ καλά κρυμμένου.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  είναι το μόνο κόμμα που έδωσε δείγματα γραφής με το Κυβερνητικό του έργο με το Νόμο 4604/19, που εξασφάλισε και θεσμοθέτησε την ουσιαστική ισότητα των φύλων, την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, καθώς και τον νέο ποινικό κώδικα που αφορά τον βιασμό.

Σας καλώ λοιπόν, να ενισχύσετε με την ψήφο σας τη γυναικεία εκπροσώπηση του ψηφοδελτίου μας ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που εκπροσωπείται από: (εμένα) την  Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη και την Μαρία Καρασταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: