Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Οι κομματικές ιδεολογίες και τα ιδανικά "σαλάτα" στην πασαρέλα της γκλαμουριάς στο πλαίσιο του φαίνεσθαι και του λεγόμενου πολιτικού πολιτισμού..

…και  από την άλλη πλευρά στα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις το αίμα του λαού στα πεζοδρόμια…
------------------------------------------------------------------------------------------------

Σήμερα στη Βουλή: Η γραβάτα του Μπογδάνου, ο ασπασμός Ντόρας-Λιάνας και άλλα στιγμιότυπα (Photos)

Άστραψαν και βρόντηξαν σήμερα τα φλας στη Βουλή με τους βουλευτές να δείχνουν τον «καλύτερο εαυτό» τους αφού οι αβρότητες ξεχείλισαν κατά τη σημερινή ορκωμοσία…
Και ανάμεσα στα στιγμιότυπα διαλέξαμε τη γραβάτα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου (ΝΔ) που μας θύμισε την ελληνικότητα (γενικά) και τις «πατριωτικές» του θέσεις, κάπου μεταξύ νεοφιλελεύθερου και ακροδεξιού



Αλλά ξεχώρισαν και οι αβρότητες και η αγκαλιά μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη (ΝΔ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ) όπου προφανώς οι σχέσεις είναι πολύ καλές, αν πιστέψουμε τις φωτογραφίες








Κατά τα άλλα είχαμε και ασπασμούς μεταξύ Ντόρας και Άδωνη Γεωργιάδη παρά το ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ένας άδειαζε τον άλλον (στο παρελθόν)



Εκεί και ο Γιάννης Λοβέρδος (ΝΔ) που τόσα έχει προσφέρει στο κόμμα του με τα 5-6 προφίλ στο Facebook. Εδώ, επίσης με τον Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ)



Λίγο πιο πέρα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, χαρούμενη που δεν θα χρειαστεί να στηρίξει ανοικτά τη ΝΔ στο πηγαδάκι του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Τώρα μπορεί να κάνει «εποικοδομητική συμπολίτευση».



Εκεί και η Άννα Ευθυμίου (ΝΔ) έγκυος στον 8ο μήνα στο δεύτερο παιδί της. Ίσως ελπίζοντας σε έναν καλύτερο κόσμο! 



Από τα αριστερά έδρανα της Βουλής ένας ασπασμός μεταξύ Βασίλη Βασιλικού (ΣΥΡΙΖΑ) -πάντα με το χαρακτηριστικό του καπέλο- και της Έφης Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ)



Τελικά ο Γιώργος Αμυράς -πρώην Ποτάμι- βρήκε τη θέση του στη Βουλή, στα έδρανα της ΝΔ. Εδώ με τον Θάνο Πλεύρη. Άγνωστο αν συμμερίζονται απόλυτα την ίδια ιδεολογία. 




Οπωσδήποτε δεν θα εκπλαγείτε με την θερμή χειραψία του Γιάνη Βαρουφάκη (ΜέΡΑ25) με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή (ΝΔ) με τον Χρήστο Σταϊκούρα (ΝΔ) να χαμογελά... Το τι λένε, άγνωστο!



Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας σηκώνεται για να χαιρετίσει την Μαριέτα Γιαννάκου (ΝΔ)



Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (ΚΙΝΑΛ), χωρίς άλλο σχόλιο. 



Και μια φωτογραφία από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, ίσως ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την αλλαγή και με τα αποτελέσματα της συνάντησης Κυριάκου Μητσοτάκη - Αρχιεπισκόπου.




Αλλά υπήρχαν και οι προσκεκλημένοι ιερείς που ήθελαν και μία φωτογραφία...




Και για όσους/ες ενδιαφέρονται για το τι φορέθηκε:














Δεν υπάρχουν σχόλια: