Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Έφυγε από κοντά μας η ευγενική δωρήτρια του Κρανιδίου Μαρία Εμμ. Τόδωρη


Η εκλιπούσα με την ευγενική ψυχή της είχε δωρίσει το σπίτι της για να εγκατασταθεί το Λαογραφικό Κέντρο  Κρανιδίου και πλήθος προγονικών κειμηλίων  (από το 1999 και επι δημάρχου Δ. Καμιζή) για το οποίο μαζί με άλλες κυρίες συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια για την οργάνωση  και τη λειτουργία του!

Το blog δια του διαχειριστή του ως ελάχιστη τιμή για την μεγάλη κοινωνική προσφορά της  εκφράζει προς τους οικείους της τα βαθιά του συλλυπητήρια  και με την ευχή να μην περάσει στη λήθη και στη λησμονιά από τους συμπολίτες της ..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://kamizis.blogspot.com/2

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019


Έφυγε χθες (Πέμπτη)  από την ζωή και κηδεύτηκε στον Ναό της Μεταμόρφωσης του Χριστού, η συμπατριώτισσα μας και δωρήτρια του Δήμου Κρανιδίου, Μαρία Εμμανουήλ Τόδωρη.


Έφυγε χθες από την ζωή και κηδεύτηκε στον Ναό της Μεταμόρφωσης του Χριστού η συμπατριώτισσα μας Μαρία Εμμανουήλ Τόδωρη οποία είχε δωρήσει στον Δήμο Κρανιδίου το κτήριο όπου στεγάζεται το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου καθώς και πλήθος προγονικών της κειμηλίων Λαογραφικού ενδιαφέροντος. Η Μαρία Τόδωρη πέρα από θερμή Πατριώτισσα υπήρξε λάτρης της τοπικής μας παράδοσης και πρωτοστάτησε ως εθελόντρια στην δημιουργία του Λαογραφικού Κέντρου του Δήμου Κρανιδίου το 1999. 

Ας είναι Αιωνία η Μνήμη της.












Δεν υπάρχουν σχόλια: